Ads Top

Δώνης: «Αποκλειστήκαμε από την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»


Στην ανωτερότητα του ΠΑΟΚ στάθηκε ο Γιώργος Δώνης μετά την ήττα-αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τη συνέχεια του Κυπέλλου, τονίζοντας ότι το γρήγορο γκολ επηρέασε την ομάδα του.
Την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ, επεσήμανε ο Γιώργος Δώνης μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι μετά την ήττα από τον «δικέφαλο» στο ΟΑΚΑ.
Μάλιστα χαρακτήρισε την ομάδα της Θεσσαλονίκης την καλύτερη αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, τονίζοντας παράλληλα ότι το γρήγορο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του επηρέασε τόσο την ψυχολογία, όσο και την αγωνιστική εικόνα του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Δώνης στην Cosmote TV:

«Ήταν ό,τι χειρότερο το γρήγορο γκολ που δεχθήκαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα που είχε το σκορ του πρώτου παιχνιδιού. Μας επηρέασε ψυχολογικά, αλλά και την απόδοση μας από εκείνο το σημείο, αφού η επίδραση του γκολ που δεχθήκαμε ήταν μεγάλη. Για μας είναι σημαντικό να εξελίσσουμε την ομάδα στα επόμενα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας. Αποκλειστήκαμε ίσως από την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή, που έχει κατακτήσει πέρσι το νταμπλ. Ο αντίπαλος μας ήταν καλύτερος και δίκαια πήρε την πρόκριση. Θα κάνουμε ότι μπορούμε ως το τέλος της σεζόν για τον κόσμο που ήρθε και στήριξε την προσπάθεια μας»
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.