Ads Top

Αμερικανός παικταράς ο «εκλεκτός» για αντι-Σπανούλης!


Μεταγραφή που αλλάζει τα δεδομένα στον Ολυμπιακό, δείτε που βρίσκονται οι επαφές, σαρώνουν την αγορά οι «Ερυθρόλευκοι»!
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση ενός γκαρντ, καθώς οι τραυματισμοί των Σπανούλη και Ρότσεστι έχουν αφήσει μεγάλα κενά στο ρόστερ.

Οι ερυθρόλευκοι σαρώνουν την αγορά, και  σύμφωνα με την Live Sport μια από τις περιπτώσεις που έχει απασχολήσει σοβαρά ήταν αυτή του Κάιλ Φογκ.

Ο 30χρονος άσος (1,91μ.) ήταν πρωταθλητής το 2013 στην G League, πρώτος σκόρερ το 2014 στη Γερμανία με την Μπρέμερχαφεν, ενώ το 2017 κατέκτησε το Eurocup με τη Μάλαγα και ήταν μέλος της δεύτερης καλύτερης πεντάδας της διοργάνωσης. Από τον Ιούνιο του 2017 παίζει στην Κίνα, αρχικά για μια διετία στους Λονγκ Λάιονς και εν συνεχεία στους Ρόγιαλ Φάιτερς του Πεκίνου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Κάιλ Φογκ εμφανίστηκε θετικός στο να αφήσει την Κίνα και να έρθει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Όμως η περίπτωσή του έχει μπει στο «ψυγείο», καθώς ο Φογκ έχει επιλεγεί στην ομάδα των ΗΠΑ για τα προκριματικά των Παναμερικανικών Αγώνων και έχει υπογράψει συμβόλαιο, συνεπώς δεσμεύεται μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου. Δεν αποκλείεται αν ο Ολυμπιακός δεν έχει βρει άλλον παίκτη ως τότε να ασχοληθεί ξανά με την συγκεκριμένη περίπτωση.

Τι ισχύει με τον Σακίλ ΜακΚίσικ

Στον Ολυμπιακό υπάρχει σιγουριά για τον Σακίλ ΜακΚίσικ παρά τα όσα ισχυρίζεται η Μπεσίκτας περί διπλού συμβολαίου. Ο παίκτης, που είναι ήδη στην Αθήνα και σήμερα θα αρχίσει προπονήσεις με τους «ερυθρόλευκους», έκανε καταγγελία σύμβασης λόγω οφειλών άνω του μήνα από την τουρκική ομάδα και τα χρήματα που κατέβαλε η τελευταία ήταν ετεροχρονισμένα. Μάλιστα η Μπεσίκτας φέρεται να τον είχε ενημερώσει πως θα σεβόταν την επιθυμία του αν αποφάσιζε να αποχωρήσει.

Κάποιοι αποδίδουν τη στάση της Μπεσίκτας σε προσπάθεια να γλιτώσει χρήματα. Η υπόθεση θα τεθεί υπόψη της αρμόδιας επιτροπής της FIBA και η πλευρά του Ολυμπιακού και του παίκτη εκφράζουν βεβαιότητα πως όλα θα πάνε καλά, τόσο με την Μπεσίκτας όσο και με το προσωρινό μεταγραφικό ban που έχει η ΚΑΕ και ακόμη δεν έχει αρθεί. Ούτως ή άλλως το επόμενο ματς είναι στις 20 Φεβρουαρίου απέναντι στη Βιλερμπάν στο ΣΕΦ και μέχρι τότε το θέμα πιθανότατα θα έχει διευθετηθεί.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.