Ads Top

Η νέα ομάδα του Κλάους!


Απίστευτο σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κλάους, δείτε που υπογράφει!Ο Έλληνας επιθετικός δεν τα παρατάει και προσπαθεί να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Ο Κλαόυς Αθανασιάδης είναι χωρίς ομάδα από το περασμένο καλοκαίρι, όταν και έλυσε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Έλληνας επιθετικός δεν τα παρατάει και προσπαθεί να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Ο Κλαόυς Αθανασιάδης είναι χωρίς ομάδα από το περασμένο καλοκαίρι, όταν και έλυσε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Πρόσφατα ο 31χρονος φορ ήταν σε συζητήσεις με την Κρίλια Σοβέτοφ.

Όμως οι διαπραγματεύσεις με την ομάδα της Ρωσίας δεν είχαν αίσιο τέλος και ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ δεν μετακόμισε το ρωσικό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο Κλαόυς Αθανασιάδης ταξίδεψε στην Πολωνία και έχει ξεκινήσει προπονήσεις με την Τερμάλιτσα.

Πρόκειται για ομάδα που συμμετέχει στη β΄κατηγορία στην Πολωνία και βρίσκεται στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η μεταγραφική περίοδος στην Πολωνία παραμένει ανοιχτή και υπάρχει η δυνατότητα ο Έλληνας επιθετικός να ενταχθεί άμεσα στο ρόστερ της Τερμάλιτσα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.