Ads Top

Ινσούα: «Αγγιξα μόνο την μπάλα»


Ο Αργεντινός μπακ του Παναθηναϊκού ήταν... κατηγορηματικός για τη φάση του 34', όπου και καταλογίστηκε πέναλτι σε μαρκάρισμά του επί του Πέλκα.
Κατηγορηματικός για τη φάση του 34' όπου και καταλογίστηκε πέναλτι σε μαρκάρισμά του επί του Πέλκα ήταν ο Ινσούα, που μίλησε μετά την ήττα του Παναθηναϊκού (2-0) στην Τούμπα. 
«Είμαστε απογοητευμένοι. Ανοιξαν το σκορ με ένα πέναλτι, που αν δείτε το ριπλέι άγγιξα μόνο την μπάλα. Ισως μετά να ακούμπησα και τον παίκτη», ανέφερε χαρακτηριστικά στην Cosmote TV.

Για το παιχνίδι σχολίασε πως: «το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Είμαστε απογοητευμένοι γιατί θέλαμε να πιέσουμε τον ΠΑΟΚ, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί αλλά στο δεύτερο όχι και τόσο. Σε αυτό, η ανεπάρκειά μας στα στημένα βοήθησε τον αντίπαλο να πετύχει και δεύτερο γκολ και να κάνει αρκετά δύσκολα τα πράγματα για εμάς. Παρά το 2-0, με τον κόσμο μας στο γήπεδο στη ρεβάνς μπορούμε να πιάσουμε καλού απόδοση και να γυρίσουμε το αποτέλεσμα». Ακόμη είπε πως «τώρα, πρώτος στόχος μας είναι το ματς που ακολουθεί την Κυριακή και στη συνέχεια θα ασχοληθούμε ξανά με το Κύπελλο, το οποίο είναι και ο πρώτος μας στόχος στη σεζόν». 
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.