Ads Top

Ο Ιμπαγάσα προπονητής στην Κ15!


Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ακαδημίας, Αριέλ Ιμπαγάσα, αναλαμβάνει το πόστο του προπονητή στο τμήμα Κ15, από το οποίο αποχωρεί ο Νίκος Τοπολιάτης.
Τη θέση του Νίκου Τοπολιάτη στην Κ15 του Ολυμπιακού αναλαμβάνει ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο Αργεντινός θα αντικαταστήσει τον 38χρονο, ο οποίος μετά από 12 χρόνια αφήνει την "ερυθρόλευκη" ακαδημία για το βήμα στο εξωτερικό. Ο Ιμπαγάσα θα συνεχίσει να αποτελεί τον επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ακαδημίας.

Άξιο αναφοράς ότι πλέον τόσο η Κ15, όσο και τα τμήματα Κ17 και Κ19, τα οποία συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της Super League, έχουν πλέον προπονητές παλαίμαχους παίκτες του Ολυμπιακού. Στο τμήμα Κ19 βρίσκεται ο Αντώνης Νικοπολίδης, σε αυτό της Κ17 ο Δημήτρης Μαυρογενίδης  και τώρα στην Κ15 ο Ιμπαγάσα.

Ο Ιμπαγάσα, που θα αναλάβει από βδομάδα την καθοδήγηση του τμήματος Κ15, είχε πρωτοέρθει στον Ολυμπιακό το 2010, με τον οποίο έπαιξε έως το 2014. Σε αυτήν την τετραετία έκανε 97 συμμετοχές και σημείωσε τρία γκολ.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.