Ads Top

Η 11αδα που ετοιμάζει ο Μαρτίνς για Άρσεναλ!


Τρία χαφ από τον Πορτογάλο - Δείτε την πιο πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Άρσεναλ!
Ο Πορτογάλος τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Πέμπτης κόντρα στους Λονδρέζους ρίχνοντας το βάρος στη μεσαία γραμμή.



Άπαντες στο ερυθρόλευκο «στρατόπεδο» τα τελευταία 24ωρα κινούνται σε ρυθμούς Άρσεναλ.

Οι «Κανονιέρηδες» θα τεθούν απέναντι στον Ολυμπιακό τη Πέμπτη στη πρώτη μεταξύ τους κόντρα για τη φάση των «32» του Europa League με στόχο τη πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Οι Πειραιώτες συνεχίζουν για δεύτερη ημέρα τη προετοιμασία τους για τη κρίσιμη αναμέτρηση, με τον Πέδρο Μαρτίνς να καταστρώνει με ηρεμία τα πλάνα του έχοντας ως πρώτο του μέλημα τη θωράκιση της μεσαίας του γραμμής. fortounis-martins2-1200x789

Για τον λόγο αυτό όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ, ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να ρίξει στη μάχη τρία χαφ που να μπορούν με τον ίδιο ρυθμό να ανακόψουν το ποιοτικό παιχνίδι των Λονδρέζων. Έτσι στο χορτάρι του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα βρεθούν ταυτόχρονα οι Μαντί Καμαρά, Ανδρέας Μπουχαλάκης και Γκιγιέρμε, με τον Πέδρο Μαρτίνς να θέλει και τους τρεις προκειμένου να περιορίσει τους κινδύνους και ταυτόχρονα να πάρει τη κατοχή της μπάλας από την Άρσεναλ.

Από εκεί και πέρα όσον αφορά τα μετόπισθεν, ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να παρατάξει τη γνωστή τετράδα μπροστά από τον σταθερό στο τέρμα, Ζοζέ Σα. Τη αμυντική γραμμή θα απαρτίσουν οι Ομάρ, Σεμέδο, Μπα και Τσιμίκα, ενώ στην επίθεση το βάρος θα πέσει στους Ελ Αραμπί, Μασούρας και Βαλμπουενά, με τη θέση του Γάλλου επιθετικού να διεκδικεί για την ώρα με αρκετές πιθανότητες και ο Κώστας Φορτούνης.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.