Ads Top

Το σπαρακτικό μήνυμα του Γουέιντ για τον Κόμπι (vid)


Ο Ντουέιν Γουέιντ δεν μπορούσε να συνέλθει μετά την απώλεια του Κόμπι Μπράιαντ.
Ο Κόμπι Μπράιαντ και ο Ντουέιν Γουέιντ είχαν δημιουργήσει μια δυνατή φιλία στα χρόνια που ήταν αντίπαλοι.





Ο Flash δεν έκρυψε πως ήθελε να τον φτάσει και με ένα βίντεο-μήνυμά του εξέφρασε την βαθιά του θλίψη για τον θάνατο του θρύλου των Λέικερς, δίχως να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

«Είναι σαν εφιάλτης από τον οποίο θες να ξυπνήσεις. Όλοι μας νιώθουμε έτσι για έναν μεγάλο ηγέτη, έναν πρωταθλητή, έναν εξαιρετικό άνθρωπο. Αν είχες την ευκαιρία να τον γνωρίσεις, έβλεπες πως δεν υπάρχει καλύτερος άνθρωπος. Σε αυτές τις στιγμές αναρωτιέσαι γιατί . Είναι μια λυπηρή μέρα. Ο Κόμπι χάρισε σε μένα και στην οικογένειά μου τόσες στιγμές και είμαστε ευγνώμονες γι’ αυτές. Είναι από τους αγαπημένους μου παίκτες. Είχα την τύχη να είναι φίλος μου και θα μου λείψει. Το έχω ξαναπεί, όταν αποφάσισε να αποσυρθεί άφησε και σε μένα ένα κενό για τη συνέχιση της δικής μου καριέρας. Όταν μπήκα στο ΝΒΑ τον κυνηγούσα. Αυτός ήταν που ήθελα να φτάσω και να κερδίσω τον σεβασμό του. Όταν έφτασα σε αυτό το επίπεδο, ήξερα πως πέτυχε κάτι», ανέφερε αρχικά.

«Κόμπι, σε ευχαριστώ φίλε. Σε ευχαριστώ για όλες τις αναμνήσεις. Κι έχουμε πολλές τέτοιες. Ο πόνος δεν θα φύγει, όχι σήμερα, σε μια εβδομάδα από τώρα, σε έναν μήνα ή σε έναν χρόνο. Θα μας λείπεις για πάντα. Είσαι ένας θρύλος, ένα είδωλο, ένας πατέρας, ένας σύζυγος, ένας γιος, ένας αδερφός. Ένας φίλος. Σε ευχαριστώ που ήσουν φίλος μου. Σε αγαπώ, αδερφέ μου», πρόσθεσε.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.