Ads Top

Σπανούλης: Το ασύλληπτο ρεκόρ που ετοιμάζεται να «σπάσει»!


Ο Βασίλης Σπανούλης καταρρίπτει το ένα ρεκόρ έπειτα από το άλλο στην Ευρωλίγκα και πετυχαίνει μοναδικά milestones στις κυριότερες στατιστικές κατηγορίες της διοργάνωσης!
Πιο συγκεκριμένα, έκτος από το γεγονός πως έχει την πρώτη θέση σε πόντους, ασίστ, λεπτά συμμετοχής, αξιολόγηση, κερδισμένα φάουλ και εύστοχες ελεύθερες βολές, “σπάει” και φράγματα που δεν τα έχει ξεπεράσει άλλος παίκτης στον θεσμό.





Πλέον απέχει μόλις εννιά τελικές πάσες από το να γίνει ο πρώτος καλαθοσφαιριστής, ο οποίος φτάνει τις 1.500 στην καριέρα του, με αποτέλεσμα να αναδειχθεί ως ο μοναδικός στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης με 4.000+ πόντους, 1.500+ ασίστ και 500+ ριμπάουντ!

Ο King Bill όπως τον ονοματίζουν πλέον όλοι οι μπασκετόφιλοι της γηραιάς ηπείρου ενδιαφέρεται πρωτίστως για την επιτυχία τις ομάδας του και παλεύει για νέες ομαδικές διακρίσεις, όμως παράλληλα πραγματοποιεί επιδόσεις που ακόμα και οι υπόλοιποι σπουδαίοι παίκτες όλων των εποχών στην Ευρωλίγκα θα ζήλευαν…

Πότε θα σταματήσει να “σπάει” ρεκόρ; Πριν λίγα χρόνια ο κορυφαίος παίκτης τένις όλων των εποχών, Ρότζερ Φέντερερ σε μια προπόνηση του είχε φορέσει ένα μπλουζάκι που έγραφε: “Ο Ρότζερ θα σταματήσει να κατακτά τρόπαια, όταν σταματήσει να αγωνίζεται”. Το ίδιο ισχύει και για τον V-Span, ο οποίος θα σταματήσει να “σπάει” ρεκόρ, όταν σταματήσει να παίζει. Μέχρι τότε ας απολαμβάνουμε τις εκπληκτικές του παραστάσεις μέσα στο παρκέ, όπως ακριβώς και οι φίλοι της αντισφαίρισης τον Φέντερερ στα κορτ.

Αναλυτικά τα επιτεύγματα του Βασίλη Σπανούλη στις τρεις σημαντικότερες στατιστικές κατηγορίες:


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.