Ads Top

Η Λέστερ θέλει Ελαμπντελαουί!


Θα υπάρξει συμφωνία μέσα στον Γενάρη; - Ετοιμάζουν πρόταση οι πρώην πρωταθλητές Αγγλίας!
Ο αμυντικός του Ολυμπιακού βρίσκεται στο στόχαστρο των "Αλεπούδων", με τον αγγλικό σύλλογο να βάζει μπροστά για την αγορά των δικαιωμάτων του παίκτη.




Τα τελευταία χρόνια η θέση του δεξιού οπισθοφύλακα στον Ολυμπιακό έχει ονοματεπώνυμο. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έχει καταφέρει να πάρει τη φανέλα του βασικού… σπίτι του, καθώς με τις μεστές του εμφανίσεις έχει αναγκάσει τον προπονητή του να «κλειδώσει» την επιλογή του. Ο Νορβηγός αμυντικός στα 28 του έχει καταφέρει να εκτοξεύσει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο αναγκάζοντας ουκ ολίγες ομάδες να ενδιαφερθούν για την απόκτηση του.

Στον Ολυμπιακό γνωρίζοντας το ενδιαφέρον που υπάρχει και έχοντας παράλληλα στη σκέψη πως το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή ολοκληρώνεται το καλοκαίρι «τρέχουν» την ανανέωση του. Για να έρθει αυτή ωστόσο θα πρέπει ο Νορβηγός να ικανοποιηθεί πλήρως οικονομικά και επιπρόσθετα να «κλείσει τα αυτιά του» στις προτάσεις που έρχονται γι αυτόν από το εξωτερικό, οι οποίοι μάλιστα δεν είναι και λίγες.

Δημοσιεύματα από την Αγγλία αναφέρουν πως τις τελευταίες μέρες η Λέστερ έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ομάρ. Μάλιστα σύμφωνα με ρεπορτάζ από το Νησί αναφέρεται πως ο παίκτης δεν προτίθεται να ανανεώσει με τον Ολυμπιακό, με τον σύλλογο να μπαίνει έτσι σε διαδικασία παραχώρησης του κατά τη τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Στο παιχνίδι της διεκδίκησης του παίκτη βρίσκονται επίσης οι Ρέιντζερς και Σέλτικ, ωστόσο όπως τονίζεται η Λέστερ έχει ισχυρό προβάδισμα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.