Ads Top

Έρχεται η μεταγραφή που ζήτησε ο Φερέιρα!


Δείτε σε ποια θέση θα γίνει η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ - Τι έχει ζητήσει ο Φερέιρα!.
Ο ίδιος ο Αμπέλ Φερέιρα είχε ξεκαθαρίσει με προ ημερών δηλώσεις του πως οι μεταγραφικές του επιθυμίες, τουλάχιστον το περασμένο καλοκαίρι, ήταν ένας μέσος, ένας αριστερός μπακ και ένας φορ.




Από τη συγκεκριμένη τριάδα, μόνο ο μέσος αποκτήθηκε (ο Εσίτι), με τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό να προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη πίεση στη … μέγγενη του Financial Fair Play και έτσι, τον ΠΑΟΚ να μην μπορεί να κάνει τις προσθήκες που ήθελε ο προπονητής του.

Προφανώς, αυτές του οι επιθυμίες, υφίστανται και στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Προφανέστερα, οι περιορισμοί που προκύπτουν από το FFP είναι πλέον ευκρινής στο κάθε τι αναφορικά με τα οικονομικά (και τα έξοδα κυρίως) των πρωταθλητών (παρότι επισήμως η κατάσταση είναι «ελεγχόμενη», όπως έλεγαν τα στελέχη του σε προ μηνός ανοιχτή ΓΣ) και σαφώς περιορίζουν τις κινήσεις του «δικέφαλου».

Φαίνεται άλλωστε από την… αναιμική μεταγραφική δραστηριότητα και κινητοποίηση, αφού πέραν της συμφωνίας και της αγοράς (λογικά σήμερα θα ανακοινωθεί, χτες υπέγραψε) του Γιόζιπ Μίσιτς, ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάνει τίποτα άλλο. Πέραν φυσικά της εμπλοκής του (ακούσιας…) σε διάφορα σενάρια αναφορικά με ενδεχόμενες πωλήσεις, οι οποίες και θα έφερναν το απαιτούμενο ρευστό για να γίνουν οι απαραίτητες προσθήκες.

Πωλήσεις δεν έχουν γίνει (καλά καλά δεν έχουν υπάρξει προτάσεις ακόμη), οπότε τα χέρια του Μάριο Μπράνκο και των επιτελών του ΠΑΟΚ παραμένουν ασφυκτικά δεμένα, χωρίς ιδιαίτερα περιθώρια κινήσεων. Με… δημιουργικά οικονομικά όμως, φαίνεται πως ο ΠΑΟΚ θα πετύχει την ικανοποίηση τουλάχιστον του… 50% των επιθυμιών του προπονητή του, αφού σύμφωνα με τη φημολογία των τελευταίων ωρών βρίσκεται πολύ κοντά στο να κλείσει αριστερό μπακ.

Ταυτότητα και χαρακτηριστικά δεν έχουν δημοσιοποιηθεί, δεδομένα όμως μιλάμε για περίπτωση η οποία σίγουρα δεν είναι ακριβή (πιθανότατα να μην είναι και αγορά), λογικά εντάσσεται στο ηλικιακό πλαίσιο των κινήσεων που κάνει ο ΠΑΟΚ από πέρυσι τον Ιανουάριο. Μένει να δούμε πλέον αν η φημολογία έχει βάση, το πώς ο «δικέφαλος» θα καταφέρει να ξεπεράσει τη μέγγενη του  FFP…
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.