Ads Top

Μπαρτζώκας: «Δεν έφυγα καλά, αλλά ήρθα καλύτερα»


Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σχολίασε την απόφαση του να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, τον τρόπο που έφυγε από τους «ερυθρόλευκους» και το ρόστερ της ομάδας.





«Το ότι είδα γνωστά πρόσωπα και φίλους με χαροποιεί όμως δεν είναι τίποτα το ίδιο από την τελευταία φορά που έφυγα. Δεν έφυγα με τον καλύτερο τρόπο από τον Ολυμπιακό ενώ τώρα ήλθα με πολύ καλύτερο... Υπάρχουν τρεις παίκτες από εκείνο το ρόστερ (σ.σ. Σπανούλης, Πρίντεζης, Παπανικολάου), δεν είναι ίδιοι όπως τότε και σίγουρα ούτε εγώ είμαι ίδιος σε σχέση με πέντε χρόνια πριν. Στη ζωή όλα αλλάζουν, είναι μια νέα πραγματικότητα» εξήγησε στην αρχική τοποθέτηση του ο προπονητής των «ερυθρόλευκων».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ήταν πιο δύσκολα την προηγούμενη φορά που ήλθα. Τότε ο Ολυμπιακός ήταν πρωταθλητής Ελλάδας και Ευρώπης. Τώρα δεν είναι καλά και καταλαβαίνετε ότι το έργο μου να πάει καλύτερα είναι πιο εύκολο. Η απόφαση μου να γυρίσω δεν ήταν συναισθηματική αλλά επαγγελματική! Ήταν μια πρόταση που δεν μπορούσα να αρνηθώ. Κατά τη γνώμη μου πολύ ελκυστική σε όλες τις παραμέτρους της... Ο Ολυμπιακός παραμένει ένα τεράστιο brand name κι εξακολουθεί να είναι ένας σύλλογος όπου ο καθένας θέλει να δουλέψει. Είμαι πολύ χαρούμενος αλλά πρέπει να σταματήσουμε να μιλάμε για μένα και να επικεντρωθούμε στην ομάδα».

Όσον αφορά τον τρόπο που αποχώρησε από τον Ολυμπιακό και την υποδοχή που περιμένει από τον κόσμο των Πειραιωτών είπε: «Στα Βαλκάνια και πιο συγκεκριμένα στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, ξέρετε πολύ καλά ποια είναι τα συναισθήματα και ποιες είναι οι αντιδράσεις. Όταν γυρίσαμε μετά την Ευρωλίγκα είχε 20.000 κόσμο στο πάρκινγκ κι εγώ... έφυγα στο ίδιο πάρκινγκ. Είμαι προετοιμασμένος για τα ακραία συναισθήματα αποθέωσης, αγάπης και το αντίθετο. Σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα»!

Αναφορικά στο ρόστερ, τόνισε: Το υλικό της ομάδας απεικονίζεται στη βαθμολογία. Στη EuroLeague παίρνεις ό,τι αξίζεις. Όλοι είναι πολύ καλύτεροι απ' όσο έχουν δείξει έως τώρα και ατομικά και ομαδικά. Θέλουμε να βάλουμε μερικούς πολύ συγκεκριμένους κανόνες για να παίξουμε καλύτερα. Δεν έχω το υλικό που έχω διαλέξει, αλλά πρέπει να δουλέψω με αυτό. Πρέπει να προσαρμοστώ, πρέπει να πείσω κι εγώ τον εαυτό μου».


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.