Ads Top

"Δύο ισάξιοι σε κάθε θέση - Για αυτό φέρνει τον παιχταρά στον ΠΑΟΚ ο Μπράνκο"


Τώρα, ναι, ο Δικέφαλος έχει πληρότητα στο ρόστερ - Δείτε πως διαμορφώνεται ανά θέση το ρόστερ του ΠΑΟΚ!
Κατανοώντας πως αργά ή γρήγορα η μοίρα θα φέρει τον Δημήτρη Γιαννούλη σε ομάδα του εξωτερικού, στον ΠΑΟΚ τρέχουν να καλύψουν τα νώτα τους επικεντρώνοντας στη περίπτωση του Πορτογάλου αμυντικού.





Ράφα Σοάρες: «Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» λέει ο σοφός λαός και στον ΠΑΟΚ φαίνεται πως ασπάζονται τη ρήση. Η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη παρακολουθώντας την εξέλιξη του Δημήτρη Γιαννούλη κατανοεί πως δεν αργεί η ώρα που θα τον αποχωριστεί από το ρόστερ της. Ο νεαρός αριστεροπόδαρος αμυντικός έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του τη φετινή σεζόν, αναγκάζοντας τον προπονητή του, Αμπέλ Φερέιρα να αλλάξει τα σχέδια του τοποθετώντας τον Βιειρίνια στα χαφ.

Ο ΠΑΟΚ καθ’ όλη τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου φημολογείται πως θα «αναγκαστεί» κυρίως λόγω FFP να αποχωριστεί κάποιο από τα βασικά του στελέχη, με σκοπό να βάλει στα ταμεία του χρήματα που απαιτούνται για τη βιωσιμότητα του. Έχοντας αυτό στο μυαλό και με τον Γιαννούλη να βρίσκεται σταθερά στα ρεπορτάζ που τον θέλουν να απασχολεί συλλόγους ανά την Ευρώπη, ο σύλλογος αναζητά νέα λύση στα μπακ η οποία θα έρθει και θα πλαισιώσει τις υπάρχουσες.

Ο εκλεκτός κατά τα δημοσιεύματα δεν είναι άλλος από τον ταλαντούχο Πορτογάλο, Ράφα Σοάρες. Ο 24χρονος αποτελεί προσωπική επιλογή του Μπράνκο, με τον ΠΑΟΚ να κάνει τη προσπάθεια απόκτησης των δικαιωμάτων από τη Γκιμαράες μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ποιος είναι ο Ράφα Σοάρες

Ο Λουίς Ράφαελ Σοάρες Άλβες, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 9 Μαΐου του 1995 στην πόλη Marco de Canaveses της Πορτογαλίας και ξεκίνησε να μαθαίνει τα μυστικά της μπάλας στις ακαδημίες της τοπικής Αλπεντοράντα, προτού μετακομίσει στις αντίστοιχες της Πόρτο το 2005. Η πρώτη επαγγελματική εμπειρία του Ράφα Σοάρες ήρθε μέσα από την Β’ ομάδα της Πόρτο, που αγωνίζεται στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του πορτογαλικού ποδοσφαίρου, ενώ την σεζόν 2015-2016, παραχωρήθηκε από τους «Δράκους» στην Κοΐμπρα με την μορφή του δανεισμού.

Με την φανέλα της Κοΐμπρα, ο 24χρονος μπακ πήρε την πρώτη του… γεύση από την κορυφαία κατηγορία του πορτογαλικού πρωταθλήματος, καταγράφοντας 15 συμμετοχές με ένα γκολ και πέντε ασίστ. Την επόμενη σεζόν ο Ράφα Σοάρες παραχωρήθηκε και πάλι ως δανεικός στην Ρίο Άβε, με την οποία κατέγραψε 38 συμμετοχές με τρία γκολ και πέντε ασίστ, ενώ την σεζόν 2017-2018, παραχωρήθηκε και πάλι ως δανεικός στην Φούλαμ, με την οποία κατέγραψε τρεις συμμετοχές.

Μετά την περιπέτειά του στην Αγγλία, ο 24χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός επέστρεψε στην Πορτογαλία όπου φόρεσε την φανέλα της Πορτιμονένσε καταγράφοντας 11 εμφανίσεις και δύο ασίστ. Οι εμφανίσεις του Ράφα Σοάρες κέντρισαν το ενδιαφέρον της Γκιμαράες, που απέκτησε τα δικαιώματα του από την Πόρτο τον Ιούλιο του 2018, με τον Ράφα Σοάρες την διετία που αγωνίζεται στον πορτογαλικό σύλλογο να μετράει 46 συμμετοχές και εφτά ασίστ.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.