Ads Top

«Τελειώνει» από τον Ολυμπιακό βασικός ξένος άσος!


Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι θα έρθουν οι προτάσεις... βροχή - Δύσκολα θα μείνει στον Ολυμπιακό!
Ο Νορβηγός αμυντικός των "Ερυθρόλευκων" απασχολεί σταθερά ευρωπαϊκούς συλλόγους, με την Λέστερ να είναι μία από τις ομάδες που εξετάζει τη περίπτωση απόκτησης του κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.




Σε σταθερή μονάδα στα σχέδια του Πέδρο Μαρτίνς έχει μετατραπεί ο Νορβηγός αμυντικός. Ο 28χρονος μόνιμα στη βασική ενδεκάδα του Πορτογάλου τεχνικού καλύπτοντας με απόλυτη επιτυχία το δεξί άκρο της αμυντικής διάταξης. Κατά καιρούς, τα ρεπορτάζ θέλουν τον Ομάρ να γίνεται στόχος αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων. Μάλιστα το σύντομο πέρασμά του στο παρελθόν από το «Νησί», αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Χαλ του έχει διατηρήσει μέχρι και σήμερα ψηλά τις μετοχές στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο της Μεγάλης Βρετανίας.

Τελευταία δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Νορβηγός αμυντικός δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, καθώς οι μνηστήρες ετοιμάζονται να χτυπήσουν την πόρτα του Ολυμπιακού. Οι «Ερυθρόλευκοι» τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται σε αναμονή, καθώς φημολογείται πως  στον Πειραιά θα έρθουν «βροχή» οι προτάσεις για ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς, με τον Ομάρ να είναι μέσα στα ονόματα της σχετικής λίστας. Μάλιστα δημοσιεύματα από το «Νησί» συνδέουν στην υπόθεση του 28χρονου άσσου την Λέστερ.

Στον Ολυμπιακό, παράλληλα με τα μεταγραφικά και τις προσθήκες – απώλειες που θα προκύψουν μέχρι το τέλος του μήνα επικεντρώνονται και στο αγωνιστικό κομμάτι. Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκινά από σήμερα τη προετοιμασία της ομάδας του για το επικείμενο δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη στο Φάληρο, εκεί όπου ο Ομάρ αναμένεται να επιστρέψει κανονικά στο βασικό σχήμα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.