Ads Top

Παναθηναϊκός: Χαμόγελα πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ


Με την παρουσία όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος, του Δ.Σ της ΠΑΕ και των υπαλλήλων σε γραφεία και Κορωπί, αλλά χωρίς τον Γιάννη Αλαφούζο πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Σε κοσμικό εστιατόριο στην Ακρόπολη πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.





Το παρών δεν έδωσε για άλλη μία χρονιά ο Γιάννης Αλαφούζος, που ναι μεν ασχολείται καθημερινά με την ομάδα, αλλά αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις. Το κλίμα ήταν πολύ καλό και οι παίκτες βρήκαν την ευκαιρία για λίγες ώρες να χαλαρώσουν πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Κυριακή.

Δεν έλειψαν οι πλάκες , όλοι αντάλλαξαν ευχές για το 2020 και ευχήθηκαν η ομάδα να συνεχίσει την ανοδική πορεία, ενώ μοιράστηκαν πολλά δώρα.

Τον πρώτο λαχνό κλήρωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Μάνος Μαυροκουκουλάκης, ενώ κλήρο τράβηξαν ο Δημήτρης Σαραβάκος, ο Τσάβι Ρόκα, ο Γιώργος Δώνης, ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο Χρήστος Δώνης, ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, ο Εμάνουελ Ινσούα και οι κολλητοί Γιάννης Μπουζούκης, Τάσος Χατζηγιοβάνης.

Το πρώτο δώρο κέρδισε ο φυσικοθεραπευτής της Ακαδημίας Γιάννης Γρυπάρης, ενώ κέρδισαν ακόμα δώρα οι Ανουάρ, Μπεκ, Σένκεφελντ, Ινσούα, Γιόχανσον, Καμπετσής, Περέα, Σερπέζης, Ηλιάδης. Επίσης στους τυχερούς της βραδιάς ήταν και ο αρχιπροπονητής της Ακαδημίας Βαγγέλης Σάμιος
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.