Ads Top

Εκατομμύρια από το...πουθενά στον Ολυμπιακό!


Έχει ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα ο Ολυμπιακός - Δείτε πόσα εκατομμύρια έρχονται στα ταμεία του από το...πουθενά! 
Ο Έλληνας στόπερ αναμένεται να πάρει μεταγραφή και αυτό θα φέρει χρήματα στο ταμείο του Ολυμπιακού.




Πριν από λίγα χρόνια ο νεαρός στόπερ βγήκε από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού. Σταδιακά άρχισε να παίζει και έφτασε να είναι βασικός σε παιχνίδι με την Μπαρτσλεόνα στο «Καμπ Νου». Μάλιστα είχε σκοράρει σε εκείνο το παιχνίδι σε μια στιγμή που δεν θα ξεχάσει ποτέ. Από εκεί και έπειτα τα πράγματα δεν ήταν τόσο καλά για εκείνον.

Άρχισε να αγωνίζεται όλο και λιγότερο μέχρι που εμφανίστηκε η Έμπολι. Η Ιταλική ομάδα τον απέκτησε δανεικό με οψιόν αγοράς. Παρά το γεγονός ότι την ίδια σεζόν υποβιβάστηκε, έβγαλε από τα ταμεία της τέσσερα εκατομμύρια ευρώ. Με τη φανέλα της τη φετινή σεζόν έχει παίξει σε έντεκα παιχνίδια της δεύτερης κατηγορίας και τρία του Coppa Italia.

Μεταγραφή ο Νικολάου, κέρδος ο Ολυμπιακός

Παρόλα αυτά στην Ιταλία έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως η Σαμπντόρια ενδιαφέρεται σοβαρά για την απόκτηση του Δημήτρη Νικολάου. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των γειτόνων η ομάδα της Γένοβας βρίσκεται πέντε βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στη γειτονική χώρα κάνουν λόγο για σοβαρό ενδιαφέρον με τη Σαμπντόρια να είναι έτοιμη να βγάλει από το ταμείο της 5.000.000€ για τον Νικολάου.

Αν όντως γίνει αυτό και το ποσό φτάσει σε αυτό το ύψος τότε ο Ολυμπιακός θα εισπράξει ένα σημαντικό μέρος του. Συγκεκριμένα οι Πειραιώτες διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης το οποίο είναι ύψους 20%. Αυτό σημαίνει πως αν η Σαμπντόρια δώσει 5.000.000€ στην Έμπολι τότε το 1.000.000€ θα πάει στον Ολυμπιακό.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.