Ads Top

Έρχεται μεγάλη πώληση στον Ολυμπιακό!


«Δεν ξανάγινε τέτοιο deal στην Ελλάδα», αναφέρει το δημοσίευμα! - Δείτε για ποιον πρόκειται!
Ο μέσος του Ολυμπιακού έχει κάνει θραύση απ' ότι φαίνεται σε ολόκληρη την Ευρώπη, αφού ομάδες από διάφορα πρωταθλήματα ενδιαφέρονται για την απόκτηση του.




Δεν σταματούν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας σενάρια για το μέλλον του Μαντί Καμαρά, ο οποίος φαίνεται να έχει προκαλέσει το έντονο ενδιαφέρον πολλών ομάδων στην Ευρώπη. Ο μέσος του Ολυμπιακού ήρθε στους «ερυθρόλευκους» το καλοκαίρι του 2018 και αμέσως ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του στην προετοιμασία της ομάδας. Ξεκίνησε τη χρονιά ως ο πυλώνας της μεσαίας γραμμής του Ολυμπιακού και έτσι έμεινε όλη τη χρονιά έχοντας στο πλευρό του τον Γκιλιέρμε.

Φέτος οι εμφανίσεις του δεν είναι ανάλογες με την περσινή χρονιά, κάτι που ίσως έχει να κάνει με την άνοδο του Ανδρέα Μπουχαλάκη στην ιεραρχία της ομάδας.

Ακόμα και έτσι πάντως, τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Μαντί Καμαρά στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων συνεχίζονται. Από πέρσι ο μέσος του Ολυμπιακού παρακολουθείται από αρκετές ομάδες του εξωτερικού, ενώ πρόσφατα εκτός από το ενδιαφέρον της Λιόν προέκυψε ενδιαφέρον και από τη Γερμανία. Την ίδια στιγμή, οι Άγγλοι επιμένουν πως η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό και αυτό που μένει να φανεί είναι αν ο Μαντί Καμαρά θα βρίσκεται στον Ολυμπιακό και μετά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.