Ads Top

«Ο νέος ρόλος του Λάζαρου και η ποιότητα του Λοβέρα – Τι συμβαίνει με Τοροσίδη;»


Οι απαντήσεις Κούτρη-Γκερέρο και οι μεγάλες επιστροφές!
Ο Ολυμπιακός με δύο νίκες πανηγύρισε την πρόκρισή του στους οκτώ του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς κάνοντας πολλές αλλαγές και δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν παίζουν πολύ, έβγαλε τα δικά του συμπεράσματα.





Ποιο ήταν το τρικ με τον Χριστοδουλόπουλο, οι απαντήσεις από τους Γκερέρο – Κούτρη και το... μυστήριο με Τοροσίδη.

Οι Πειραιώτες ήταν ανώτεροι απέναντι στην υποδεέστερη Καλαμάτα και έδειξαν διάθεση, ενώ ήταν φανερό πως παίκτες που δεν βρίσκονται στις πρώτες επιλογές του προπονητή, προσπάθησαν να δώσουν απαντήσεις και να τον πείσουν ότι αξίζουν μία ευκαιρία.

Φυσικά, σε αυτή την κατηγορία ανήκουν τόσο ο Γκερέρο όσο και ο Κούτρης που έπαιξαν βασικοί και είχαν εξαιρετική παρουσία. Ο Ισπανός φορ μάλιστα, σε αντίθεση με το πρώτο παιχνίδι, είχε διάθεση, έτρεξε πολύ και σημείωσε δύο υπέροχα γκολ (βρήκε δίχτυα μετά από 115 μέρες!!!), ενώ πολύ καλός ήταν και ο αριστερός μπακ που δείχνει σιγά-σιγά να επιστρέφει στις επιλογές του Μαρτίνς. Δεν αποκλείεται μάλιστα η συγκεκριμένη εξέλιξη να συνδέεται άμεσα και με την πιθανή πώληση του Τσιμίκα στη Νάπολι.

Από εκεί και πέρα, θετικά μηνύματα έστειλε και ο Λοβέρα, ο οποίος με ωραίες ενέργεια και εξαιρετικά τελειώματα έγραψε το 1-0 και το 4-1, ενώ σε όλες τις επαφές του με την μπάλα, ήταν φανερό πως πρόκειται για έναν παίκτη με ποιότητα. Φυσικά, ακόμα είναι... άγουρος και θέλει εμπειρίες και χρόνο, που φαίνεται πως ο Μαρτίνς θα του τον δώσει. Είναι ένας εξτρέμ με χαρακτηριστικά που αρέσουν στον Πορτογάλο κι εφόσον συνεχίσει να δουλεύει με τους ίδιους ρυθμούς, την επόμενη σεζόν θα αποτελεί μία από τις βασικές επιλογές στο ερυθρόλευκο ρόστερ.

Το ίδιο ισχύει βέβαια και για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος παρότι ακόμα χρειάζεται χρόνο για να λογίζεται ως βασικός, δείχνει πως σιγά – σιγά βρίσκει τα πατήματά του και ότι μπορεί να αποτελέσει στα επόμενα πολύ δύσκολα ματς σε Ευρώπη και πρωτάθλημα, τον παίκτη που θα έρχεται από τον πάγκο για να δώσει έξτρα λύσεις. Πρόκειται άλλωστε για έναν από τους πιο ποιοτικούς παίκτες του Ολυμπιακού και το απέδειξε με τις δύο εξαιρετικές του ασίστ σήμερα. Μάλιστα, στο ματς με την Καλαμάτα ο Μαρτίνς τον χρησιμοποίησε σε έναν διαφορετικό ρόλο, καθώς του είχε δώσει εντολή να αφήνει την πτέρυγα και να βοηθάει ως δεύτερος επιθετικός τον Γκερέρο.

Το μόνο αρνητικό από το ματς με την Καλαμάτα, η... συμπεριφορά του Μαρτίνς απέναντι στον Τοροσίδη. Ο Έλληνας μπακ δεν έπαιξε ούτε σήμερα και προτιμήθηκε να ξεκινήσει βασικός δεξιός μπακ ο Ομάρ και αμυντικό χαφ ο Μεριά. Μεγάλο unfair. Τον έχει... αποσύρει ο Πορτογάλος κόουτς και δεν το ξέρουμε; Δεν του αξίζει του «Τόρο» και είναι περίεργο αυτό που συμβαίνει, γιατί ο 49χρονος προπονητής θεωρείται από τους πιο δίκαιους!

ΥΓ. Ποιες μεταγραφές; Ο Μαρτίνς... πανηγύρισε έξαλλα για τις δύο επιστροφές των Φορτούνη και Γκιλιέρμε. Γύρισαν, έπαιξαν σε χρόνο ρεκόρ και έδειξαν σε καλή κατάσταση. Αμφότεροι θέλουν χρόνο, ο Κώστας παραπάνω, ωστόσο τη δεδομένη στιγμή αποτελούν τις καλύτερες μεταγραφές για τους Πειραιώτες.

ΥΓ2. Απαράδεκτη η αντίδραση του Σισέ στο 3-1. Τον... χόρεψε ο παίκτης της Καλαμάτας και θύμισε γιατί πέρυσι υπήρχε τόσο μεγάλη γκρίνια όποτε έπαιζε. Θέλει δουλειά για να πάρει φανέλα βασικού και η βελτίωση του τα τελευταία δύο χρόνια είναι ελάχιστη. Μοναδική δικαιολογία του το μεγάλο διάστημα αποχής λόγω τραυματισμού.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.