Ads Top

Έρχεται μεταγραφή από..Νότιγχαμ για Ολυμπιακό!


Έμεινε εκτός αποστολής και όλα δείχνουν μεταγραφή στον Ολυμπιακό!
Ο ταλαντούχος μέσος έμεινε εκτός αποστολής του αγώνα της Νότιγχαμ με την Ρέντινγκ την Κυριακή (12/1) και τα σενάρια που τον συνδέουν με τον Ολυμπιακό δίνουν και πάιρνουν.




Είμαστε στα μέσα Ιανουαρίου και η μεταγραφική περίοδος βρίσκεται στο «πικ» της. Για του λόγου το αληθές, τις τελευταίες ώρες γράφονται πολλά για το Ζοάο Καρβάλιο και τον Ολυμπιακό. Οι Άγγλοι στην πραγματικότητα θεωρούν ότι ο αποκλεισμός του από τη 18αδα στο ματς με τη Ρέντινγκ σημαίνει ότι δεν υπολογίζεται για το υπόλοιπο της σεζόν από τον προπονητή της ομάδας, Σαμπρί Λαμουσί. Για το λόγο αυτό ξεκίνησαν για άλλη μια φορά τα σενάρια που τον συνδέουν με τον Ολυμπιακό και την Τράμπζονσπορ. joao-carvalho

Ωστόσο, ο Καρβάλιο είναι περισσότερο «10άρι» παρά «8άρι».

Αυτό που προέκυπτε από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού τις προηγούμενες ημέρες ήταν ότι ο Ολυμπιακός κοιτούσε ένα χαφ στο στυλ του Κασάμι και όχι έναν νέο Φορτούνη ή Βαλμπουενά.

Είναι γνωστό ότι ο Ολυμπιακός έφτασε το καλοκαίρι μια ανάσα από τον Καρβάλιο.

Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» συμφώνησαν με τον Φορτούνη για την ανανέωση του συμβολαίου του και κάπου εκεί έληξε ο συναγερμός για τον Καρβάλιο.

Ο κόουτς της Φόρεστ, Σαμπρί Λαμουσί πάντως από την πλευρά του εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι υπολογίζει στον Πορτογάλο παρότι τον άφησε εκτός 18άδας από το εξαιρετικά δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ρέντινγκ.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.