Ads Top

Φεύγει ο Μπενζιά, στην Ελλάδα ο ατζέντης του!


Ο Γιασίν Μπενζιά αποχωρεί από τον Ολυμπιακό άμεσα - Δείτε που θα συνεχίσει την καριέρα του!
Ερχεται ο ατζέντης του για τη λύση του δανεισμού - Η κουβέντα με τον Μαρτίνς, ο αντικαταστάτης και η μεταγραφική σύσκεψη στο Καραϊσκάκη.




Μπήκαμε στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου. Περίοδο που παραδοσιακά οι σύλλογοι που θέλουν να κινηθούν στη μεταγραφική αγορά, εντείνουν τις κινήσεις τους. Ο Ολυμπιακός δεν αποτελεί εξαίρεση, με τη διαφορά ότι σε πρώτη φάση οι Ερυθρόλευκοι ασχολούνται με τους ποδοσφαιριστές που είναι πιθανό να αποχωρήσουν, είτε με μεταγραφή είτε με τη μορφή δανεισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώτος παίκτης των Ερυθρόλευκων που θα αποχωρήσει, θα είναι ο μοναδικός που δεν έχει μακροχρόνια συμβατική σχέση με τον σύλλογο. Ο λόγος για τον Γιασίν Μπενζιά, ο οποίος αναμένεται άμεσα να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, με σκοπό να συνεχίσει την καριέρα του στο Σαμπιονά και την Ντιζόν, που έχει κάνει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του, επίσης με δανεισμό από τη Λιλ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή Τζιμπρίλ Νιάνγκ, έρχεται (σήμερα ή αύριο) στην Ελλάδα, με σκοπό να τελειώσει τα διαδικαστικά, να διακοπεί ο δανεισμός του Μπενζιά στον Ολυμπιακό και να συνεχίσει την καριέρα του στο Σαμπιονά.

Εξάλλου, ο Μπενζιά ανέφερε στον Πέδρο Μαρτίνς, με τον οποίο συζήτησε την ειλημμένη απόφασή του να αποχωρήσει, εξηγώντας του πως από τη στιγμή που δεν μπορεί να έχει «εξασφαλισμένο» χρόνο συμμετοχής στον Ολυμπιακό, προτιμάει να παίξει κάπου αλλού, όπου θα γεμίσει τη στατιστική του και τα… πόδια του με παιχνίδια. Καθώς φέτος είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που δεν παίζει πολύ, μετά το ατυχές πέρασμά του από τη Φενέρ.

Ο ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ

Σε ό,τι έχει να κάνει με την αντικατάσταση του Μπενζιά, τώρα, όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός δεν θα βιαστεί. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν ήδη κάποιες προτάσεις στα χέρια τους, έχουν ξεχωρίσει ποδοσφαιριστές από το σκάουτινγκ, αλλά παράλληλα σκέφτονται και το γεγονός ότι το ρόστερ είναι ήδη πολύ μεγάλο. Ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πλέον ο Κώστας Φορτούνης μετράει αντίστροφα για την πλήρη ενσωμάτωσή του στο αγωνιστικό πλάνο του Μαρτίνς. Αρα, η όποια μεταγραφή γίνει θα πρέπει να πληροί συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Εχοντας παράλληλα υπόψη το γεγονός ότι ο Μαρτίνς δεν «κουνάει» τους Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη και Καμαρά από τις βασικές του επιλογές στις δύο θέσεις του άξονα.

Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ

Οι μεταγραφές και (κυρίως) οι πωλήσεις βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος στη συζήτηση που είχαν ο Πέδρο Μαρτίνς με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους συνεργάτες του, μετά το τέλος του αγώνα με τον Αρη. Ο Πορτογάλος τεχνικός ανέβηκε στη σουίτα του ισχυρού άνδρα του συλλόγου και συζήτησαν όλα τα μεταγραφικά ζητήματα που έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός. Αλλά και τις πωλήσεις που είναι πιθανό να προκύψουν. Αποχωρώντας από το γήπεδο ο 50χρονος τεχνικός ανέφερε ότι όλα θα πάνε καλά και ότι η διοίκηση γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τι πρέπει να κάνει.

Πάντως όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του Ιανουαρίου είναι δεδομένο ότι θα αυξηθεί η πίεση για πωλήσεις. Και αυτό είναι κάτι που έχει να κάνει κυρίως με τον Ντάνιελ Ποντένσε, τον Κώστα Τσιμίκα και τον Γιασίν Μεριά. Ενώ παράλληλα ο Ολυμπιακός αναζητά ομάδες για να παραχωρήσει τους Ξενιτίδη, Μάρκοβιτς, ώστε να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.