Ads Top

Οι πρώτες μεταγραφές του Μπαρτζώκα στον Ολυμπιακό!


Οι πρώτοι Έλληνες που φέρνει στον Ολυμπιακό - Πρώην του Παναθηναίκού για αντι-Μιλουτίνοφ το καλοκαίρι - Όλο το πλάνο αναλυτικά!
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει πέσει με τα μούτρα στην δουλειά και ετοιμάζεται για το αυριανό του ντεμπούτο απέναντι στην Αλμπα.




Ο έμπειρος προπονητής είναι στο στάδιο της εκμάθησης, παρότι και παλιότερα είχε κοουτσάρει τον Ολυμπιακό. Τα δεδομένα, όμως, πλέον είναι διαφορετικά.

Και συν τοις άλλοις έχει πολλή δουλειά, αφού πρέπει να μάθει την ομάδα, να την ετοιμάσει και να βρει και δύο παίκτες για τις θέσεις των Ριντ και Τσέρι.

Όπως είπαν και οι Αγγελόπουλοι, ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να εξαντλήσει όσες πιθανότητες έχει για να μπει φέτος στην οκτάδα.

Για του χρόνου όλοι στον Πειραιά θεωρούν δεδομένο ότι η ομάδα τους θα είναι στην οκτάδα. Θεωρούν ότι με τον Μπαρτζώκα θα μπουν πλέον τα πάντα σε μία κανονικότητα. Με τον Αμαρουσιώτη προπονητή να θέλει του χρόνου να κάνει την ομάδα ακόμη πιο ελληνική.

Σε αυτό το πλαίσιο είναι η επιστροφή του Χαραλαμπόπουλου, σε αυτό το πλαίσιο θα είναι η απόκτηση του Λαρεντζάκη, ίσως μάλιστα αποκτηθούν ακόμη 1-2 Ελληνες παίκτες.

Το όνομα του Ογκαστ ποτέ δεν έχει βγει από το μυαλό των Πειραιωτών με τον ομογενή σέντερ να κάνει πολύ καλές εμφανίσεις με την φανέλα της Γαλατά. Είναι Ελληνας, του αρέσει πολύ η Αθήνα (θυμίζουμε ότι έπαιξε στον Παναθηναϊκό), οπότε δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ελλάδα.

Ειδικά αν φύγει ο Μιλουτίνοφ, ο Ολυμπιακός θα θέλει τουλάχιστον δύο σέντερ και έτσι δεν αποκλείεται να στρέψει τα βλέμματα του στον Ογκαστ, ο οποίος συν τοις άλλοις είναι πολύ πιο έμπειρος και πολύ πιο βελτιωμένος από όταν έπαιζε στον Παναθηναϊκό.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.