Ads Top

Θεοδωρίδης: «Με 50-50 διαιτησία ο Ολυμπιακός δεν κινδυνεύει από κανέναν»


Ο Σάββας Θεοδωρίδης έκανε δηλώσεις για το Λαμία - Ολυμπιακός με το 0-4 των Πειραιωτών καθώς και για το θέμα της διαιτησίας.





Ο Θεοδωρίδης είπε στο περιθώριο του αγώνα: «Ο Ολυμπιακός έπαιξε σε μια καταπληκτική έδρα, με μια ομάδα που δεν είχε ηττηθεί μέχρι στιγμής και αυτό λέει πάρα πολλά. Με μια πολύ καλή ομάδα έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός και με μία άριστη διαιτησία. Το λέω με όλη μου την καρδιά γιατί πρέπει να καταλάβουνε και ο διαιτητής και οι βοηθοί και όλοι ήταν άριστοι. Το μοιράσανε 50-50%. Χαίρεσαι να βλέπεις τέτοιες διαιτησίες και τέτοια ματς.

Εν αντιθέσει με όλα τα παιχνίδια που έχουμε δώσει πριν, που καταλαβαίνετε το τι γίνεται. Είδατε τι έγινε στο Βόλο. Από τα 16 παιχνίδια που έχουμε δώσει τα 10 ήταν ο Θεός να φυλάει με την διαιτησία. Δηλαδή δεν γίνονται αυτά με τις μεγάλες ομάδες σαν τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός δεν σηκώνει εγωισμούς γιατί έχει ομάδα και άμα παίζει με 50-50% διαιτησία δεν κινδυνεύει από κανέναν. Εύχομαι όλοι οι φίλαθλοι να ενθουσιαστήκαν, ο πρόεδρος μας να είναι ευχαριστημένος και γενικά μετά το παιχνίδι με την Λαμία πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα γίνεται συνέχεια όλο και καλύτερος».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.