Ads Top

Βαρδινογιάννης για Αλιμόνου: «Εχω πτωχεύσει, δεν μπορώ να δίνω 34.000 ευρώ το μήνα»


Η πλευρά του Παύλου Βαρδινογιάννη ζήτησε να πέσει η μηνιαία διατροφή στις 7.000 ευρώ.
Μπορεί οι τίτλοι τέλους στον γάμο του Παύλου Βαρδινογιάννη με την Τζίνα Αλιμόνου, να έχουν οριστικά... πέσει, μετά και την κοινοποίηση της του διαζυγίου τους, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει οτι η δικαστική τους κόντρα έχει τελειώσει.





Απλά πλέον έχει επικεντρωθεί στην επιμέλεια των παιδιών, αλλά και στην διατροφή που θα πρέπει να καταβληθεί στο πρώην πλέον μοντέλο.

Η πλευρά του γνωστού επιχειρηματία, θέλει να πάρει ο ίδιος την επιμέλεια των παιδιών του και να τα έχει στην Αμερική, ενώ όπως αναφέρει «Το Πρώτο Θέμα» για ακόμα μία φορά υπήρξαν καταγγελίες για χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ από την Τζίνα Αλιμόνου, ζητώντας την διενέργεια εξέτασης από το Πανεπιστήμιο της Κρήτης.

Από την πλευρά της, η ηθοποιός ξεκαθάρισε πως τα παιδιά θα πρέπει να παραμείνουν στην Ελλάδα, ζητώντας οι συναντήσεις με τον πατέρα τους, να γίνονται εδώ, καθώς φοβάται οτι μπορεί να της τα πάρουν και να μείνουν στις ΗΠΑ.

Όσον αφορά το θέμα των εξετάσεων, το απέρριψε, λέγοντας πως έχει υποβληθεί σε εξετάσεις σε τρία πανεπιστημιακά κέντρα του εξωτερικού.

Η διατροφή

Αναφορικά με την διατροφή τώρα, η πλευρά Βαρδινογιάννη τόνισε πως δεν έχει την δυνατότητα να δίνει 34.000 ευρώ κάθε μήνα, καθώς έχει πτωχεύσει και οι ανάγκες του καλύπτονται είτε από την οικογένεια του πατέρα του είτε από τα παιδιά του από τον προηγούμενο γάμο.

Μάλιστα όπως είπετο νέο επιχειρηματικό εγχείρημα της κυρίας Αλιμόνου, το κανάλι που έχει δημιουργήσει στο Youtube, το οποίο μαζί με έναν ρόλο στην τηλεόραση θα μπορούσαν να της αποφέρουν έναν ικανοποιητικό μηνιαίο μισθό. Για αυτό και ζήτησε το ποσό της διατροφής να πέσει από τις

Η πλευρά της ηθοποιού υποστηρίζει ότι ο ίδιος ζει μία ζωή ζάμπλουτου ανθρώπου.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.