Ads Top

Βαρούχας για Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: «Κανένα πέναλτι σε...» (vid)


Ξεκάθαρος ο Βαρούχας για τις φάσεις του Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ! - Δείτε σε βίντεο τις φάσεις και την ανάλυση του.
Πολλές ήταν οι επίμαχες φάσεις του ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, με τους Πειραιώτες να έχουν σοβαρά παράπονα από τον διαιτητή Σάντσεθ Μαρτίνεθ και τους Θεσσαλονικείς να αμφισβητούν το πέναλτι που δόθηκε στον Ντανιέλ Ποντένσε και από το έγινε το 1-1.





Ο Παναγιώτης Βαρούχας λοιπόν σχολίασε όλες τις φάσεις στην «Αθλητική Κυριακή» και ανέλυσε που υπάρχει και που δεν υπάρχει πέναλτι.

Αρχικά, για το πέναλτι που ζήτησε ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο, στη φάση που ο Μάτος έπεσε στο έδαφος εντός περιοχής μετά από διαδοχικά τραβήγματα με τον Μασούρα, τόνισε πως δεν υπάρχει παράβαση καθώς και οι δύο τράβαγαν.

Στη συνέχεια, για την κόκκινη στον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στο 42’ που ζήτησαν οι «Ερυθρόλευκοι», ο Βαρούχας σημείωσε πως δεν υπάρχει δεύτερη κίτρινη γιατί η μπάλα πήγε στο χέρι του από τον ώμο. Μάλιστα, τόνισε πως δεν υπάρχει ούτε φάουλ!

Από εκεί και πέρα, για την περιβόητη φάση και το μαρκάρισμα του Ελ Καντουρί στον Ποντένσε στο 49’ σημείωσε πως υπάρχει παράβαση και πέναλτι, ενώ για το πέναλτι  που δόθηκε τόνισε πως είναι σωστή απόφαση, ασχέτως αν έκανε δύο βήματα και έπεσε μετά ο Πορτογάλος άσος του Ολυμπιακού.



sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.