Ads Top

Τέλος ο Φαν Ντάικ – Πάει για σπουδαίες κινήσεις ο ΠΑΟΚ!


Η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ είναι έτοιμη να πατήσει το… γκάζι ενόψει του δεύτερου μισού της σεζόν, εκεί όπου θα κριθούν και οι τίτλοι.
Ο Δικέφαλος αναμένεται άμεσα να αποκτήσει ξένο κεντρικό προκειμένου να καλυφθεί το κενό το Γιάννη Τακουρίδη , που τραυματίστηκε στο τοπικό ντέρμπι με τον Ηρακλή.





Στη συγκεκριμένη θέση αναμένεται να αποκτηθεί και έναν ακόμη ένας Έλληνας αθλητής ώστε να συμπληρωθεί το κενό στη συγκεκριμένη θέση.

Το μεγάλο «χτύπημα» του ΠΑΟΚ, όμως αναμένεται να γίνει στη διαγώνιο. Εκεί, ο Φαν Ντάικ αποτελεί ήδη παρελθόν αφού το συμβόλαιο, που υπέγραψε ήταν μικρής χρονικής διάρκειας και ο Ολλανδός αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του.

Οι άνθρωποι των «ασπρόμαυρων» ψάχτηκαν για τον Σέρβο διεθνή διαγώνιο Ντράζεν Λούμποριτς, κίνηση, που εάν ολοκληρωθεί μπορεί να χρίσει αυτόματα τον Δικέφαλο φαβορί για το νταμπλ.

H περίπτωση του 26χρονου Σέρβου, όμως δεν είναι εύκολη αφού ο παίκτης ανήκει στη Λοκομοτίβ Μπέλγκοροντ και η περίπτωση θα προχωρήσει σε περίπτωση, που μείνει ελεύθερος από τη ρωσική ομάδα.

Όμως ο ΠΑΟΚ δεν θα μείνει εκεί αφού αναζητά και καλύτερο παίκτη στη θέση του Ντμίτρι Ιλίνιχ αφού ο Ρώσος ακραίος δεν έχει ανταποκριθεί μέχρι τώρα στις προσδοκίες, παρά το γεγονός πως είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του Δικεφάλου.

Για τη θέση του ακραίου ο ΠΑΟΚ έχει στη λίστα του τον Βούλγαρο διεθνή ακραίο Ροζαλίν Πέντσεφ, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Ιταλία και Πολωνία, ενώ πέρυσι φόρεσε τη φανέλα της Μπολιβάρ.

Όλα τα παραπάνω, δείχνουν την πρόθεση των Θεσσαλονικέων να «χτυπήσουν» τους τίτλους στην Ελλάδα τη φετινή σεζόν.

sportime.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.