Ads Top

Γιασίν Μεριά: Δεν πρόκειται να έχει τη μοίρα του Μπρούνο!


Βαρύ είναι το κλίμα για τον Τυνήσιο αμυντικό στον Ολυμπιακό, μετά και το λάθος που υπέπεσε στο παιχνίδι κόντρα στην Τότεναμ.

Ο Τυνήσιος στόπερ έκανε μεν ένα μεγάλο λάθος κόντρα στην Τότεναμ, αλλά δεν θα έχει την ίδια μοίρα με τον Μπρούνο, ο οποίος είχε «εκτοπιστεί» από τον Ολυμπιακό για το λάθος του με την Μπασακσεχίρ.







Εξάλλου, το τελευταίο διάστημα ο 26χρονος έχει δεχθεί ουκ ολίγα αρνητικά σχόλια, με τους φίλους των «ερυθρολεύκων» να του επιρρίπτουν πολλές ευθύνες για πολλά ατομικά λάθη που έχουν στοιχίσει νίκες στην ομάδα.

Ο Γιασίν Μεριά δεν βρίσκεται και στο καλύτερο «φεγγάρι» του και γι’ αυτό, άλλωστε ο Πέδρο Μαρτίνς τον άφησε εκτός ενδεκάδας στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, επιλέγοντας σαν αντικαταστάτη του τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που θεώρησαν ότι ο παραγκωνισμός του Τυνήσιου αμυντικού θυμίζει έντονα εκείνον του Μπρούνο.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ υπέπεσε σε πέναλτι στο παιχνίδι των προκριματικών του Champions League κόντρα στην Μπασάκσεχιρ κι από τότε δεν έχει ξαναφορέσει τη φανέλα των «ερυθρόλευκων», ενώ μάλιστα μέχρι και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ δεν είχε βρεθεί ούτε στην αποστολή τους σε επίσημο παιχνίδι.

Ωστόσο, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «Livesport», ο Γιασίν Μεριά είναι εντελώς διαφορετική περίπτωση σε σχέση με τον Μπρούνο.

Ναι μεν το λάθος του κόντρα στην Τότεναμ ήταν αρκετά σημαντικό και καθοριστικό για την έκβαση της αναμέτρησης, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς δεν πρόκειται να το κρατήσει μανιάτικο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός πιστεύει αρκετά τον Τυνήσιο στόπερ, ο οποίος σταδιακά θα επιστρέψει στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.