Ads Top

Βλάνταν Μιλόγεβιτς: «Ερυθρόλευκες ματιές» στον Σέρβο τεχνικό!


Ο τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα το τελευταίο διάστημα έχει προκαλέσει το έντονο ενδιαφέρον της ΑΕΚ, με τον Ίλια Ίβιτς ωστόσο να μην είναι ο μόνος που θέλει να τον επαναφέρει στα ελληνικά γήπεδα.
Ο Σέρβος έχει καταφέρει να μεγεθύνει τον… μύθο του κατά την παρουσία του στον Ερυθρό Αστέρα.








Η καλή πορεία των Σέρβων την περασμένη σεζόν και η συνέχεια του συλλόγου φέτος σε τοπ επίπεδο οφείλεται κατά μεγάλο ποσοστό στον 49χρονο τεχνικό, με τον Ερυθρό Αστέρα να αποκτά εξαιτίας του ταυτότητα στο παιχνίδι του.

Αυτά βλέπουν στην Ελλάδα και νοσταλγούν τον έμπειρο τεχνικό.

Ο Μιλόγεβιτς εδώ και μερικές ημέρες βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Ίλια Ίβιτς για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ.

Ο «Δικέφαλος» μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή, με τον Νίκο Κωστένογλου να μετρά μέρες αν όχι ώρες στο τιμόνι της ομάδας.

Η ΑΕΚ ωστόσο δεν είναι η μόνη ελληνική ομάδα που δείχνει να ενδιαφέρεται για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, καθώς τα σενάρια που προκύπτουν στην υπόθεση εμπλέκεται και ο Ολυμπιακός.

Η θέση του Πέδρο Μαρτίνς κρίνεται εν πολλοίς στο επικείμενο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα. Σε περίπτωση που οι «Ερυθρόλευκοι» δεν καταφέρουν να πάρουν τη νίκη – πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ, δεν αποκλείεται ο Πορτογάλος τεχνικός να αποτελέσει πρόωρα παρελθόν.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι από τους προπονητές που θα άρεσαν στον Πειραιά και όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ δεν θα ήταν ακραίο το σενάριο να τον δούμε σύντομα στον πάγκο της ομάδας του Λιμανιού.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.