Ads Top

Μπέργκ: Γυρίζει Ελλάδα με... χρυσό συμβόλαιο!


Δείτε ποια ομάδα τον φέρνει πίσω στην Ελλάδα και με πόσα χρήματα!
Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι διατεθειμένος να κάνει οικονομική υπέρβαση για τον Σουηδό στράικερ.




Τα τελευταία δυο χρόνια ο Παναθηναϊκός έχει μπει σε καθεστώς…μνημονίου. Οι άνθρωποι της ομάδας προσέχουν πολύ τα οικονομικά τους και οι σπατάλες για συμβόλαια και μεταγραφές ανήκουν στο παρελθόν. Ο Γιάννης Αλαφούζος μπορεί να μη βγαίνει μπροστά, ωστόσο κάθε σημαντική απόφαση που πρέπει να παρθεί περνάει πρώτα από εκείνον.

Το αφεντικό του Παναθηναϊκού πήρε πάνω του τις υποθέσεις των Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη. Πρόσφατα ο Αλαφούζος έδωσε την εντολή να τρέξουν οι διαδικασίες για να «δεθεί» και ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Ο έμπειρος χαφ είχε τραβήξει πάνω του το ενδιαφέρον πολλών ομάδων. Πέρα από το εξωτερικό, ζεστός ήταν και ο ΠΑΟΚ που έχει ενδιαφερθεί και στο παρελθόν.

Μάρκους Μπέργκ: Η καψούρα του Αλαφούζου

Ο Γιάννης Αλαφούζος έδωσε το «ΟΚ» προκειμένου να πάρει ο Κουρμπέλης το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ομάδα.

Με αυτό τον τρόπο επιβράβευσε τον παίκτη που από την πρώτη στιγμή έδειξε ότι θέλει να μείνει.

Αυτό ήταν και ένα μήνυμα ότι οι παίκτες που αξίζουν μπορούν να πάρουν ένα καλό συμβόλαιο στην ομάδα. Βέβαια μόνο ένας ποδοσφαιριστής θα μπορούσε να πάρει περισσότερα χρήματα.

Αυτός δεν είναι άλλος από το Μάρκους Μπεργκ. Ο ισχυρός άνδρας των “πρασίνων”, που έχει την πίστη ότι ο Σουηδός θα επιστρέψει την επόμενη χρονιά στην Αθήνα για να κλείσει την καριέρα του, αφού είναι ξεκάθαρο ότι η Κράσνονταρ δεν θα τον κρατήσει. Δεν θα επιστρέψει τσάμπα στον Παναθηναϊκό, αφού ένα 700άρι θα το πάρει σίγουρα. Με αυτά τα χρήματα και την επιθυμία του Σουηδού να έρθει στην Ελλάδα δεν είναι καθόλου απίθανο να δούμε αυτό το σενάριο να πραγματοποιείται.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.