Ads Top

Το «έγκλημα» του Φερέιρα στο Καραϊσκάκη!


Ανεξήγητη κίνηση του Πορτογάλου, κόντρα σε όλα και όλους. Κανείς δε το περίμενε αυτό!
Καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας ήταν σχεδόν βέβαιο πως ο Αντελίνο Βιεϊρίνια θα αγωνίζονταν χθες στο Καραϊσκάκη.





Άπαντα τα καθημερινά ρεπορτάζ του Δικεφάλου, έφερναν τον αρχηγό κόντρα στον Ολυμπιακό και άπαντες προεξοφλούσαν πως ο Αμπέλ Φερέιρα έκανε τη σχετική… πρόβα δίνοντας στον Πορτογάλο άσο θέση στο αρχικό του σχήμα (και μάλιστα με επιτυχία βάσει της εικόνας του στο γήπεδο) στο ματς που προηγήθηκε του ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΛ.

Ο προπονητής όμως έκανε την έκπληξη και προτίμησε τον Ελ Καντουρί για το αρχικό σχήμα των πρωταθλητών. Η αλήθεια είναι πως τουλάχιστον στο (πολύ αποτελεσματικό για τον Δικέφαλο) πρώτο μέρος, του βγήκε του Πορτογάλου, με τον Μαροκινό να κάνει πολλή δουλειά στο γήπεδο. Στο δεύτερο όμως, ο Ελ Καντουρί, όπως -κακά τα ψέματα- και όλοι οι μέσοι του Δικεφάλου... εξαφανίστηκαν.

Αδυνατούσαν να κρατήσουν μπάλα στα πόδια τους, επιτρέποντας στον Ολυμπιακό να δικαιώνεται για τα πολλά ρίσκα που πήρε ο δικός του προπονητής. Ο Αμπέλ Φερέιρα άργησε πολύ να αντιδράσει, αφού το έκανε μετά την ισοφάριση, δίνοντας με τη διπλή του αλλαγή στίγμα προθέσεων, αφού άλλαξε φορ με φορ (τον ανύπαρκτο ως τότε Κάρολ Σβιντέρσκι με τον Τσούμπα Άκπομ) και, κυρίως, τον Ελ Καντουρί με τον Μαουρίσιο.

Ούτε ο Βραζιλιάνος μπόρεσε να συμμαζέψει το χάος στη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, που αρκετοί περίμεναν από νωρίς στο δεύτερο μέρος να πατάει γήπεδο, δεν πήρε χρόνο συμμετοχής ούτε ως τρίτη αλλαγή, με τον κόουτς να επιλέγει τον Δημήτρη Πέλκα αντί του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος μετά την αναδιάταξη με τις δύο πρώτες αλλαγές αγωνίζονταν στα... αριστερά, εκεί δηλαδή που προαλείφονταν εξ αρχής ο Πορτογάλος.

Ο προπονητής δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες για την απόφασή του, ούτε αν ο 33χρονος αρχηγός αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού (κάτι που πάντως δεν υπήρχε ούτε ως ένδειξη κατά τη διάρκεια της εβδομάδας), έχοντας την "πολυτέλεια" του αποτελέσματος, παρότι σίγουρα η εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο στο χθεσινό ντέρμπι, εν πολλοίς οφείλεται και στη δική του καθυστερημένη (ή και λανθασμένη βάσει απόδοσης) αντίδραση και διαχείριση από τον πάγκο.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.