Ads Top

Ποιος «τελειώνει» από τον ΠΑΟΚ μετά το Καραϊσκάκη!


Όλα δείχνουν πως θα φύγει με μεταγραφή τον Γενάρη - Δείτε για ποιον πρόκειται!
Ο παραγκωνισμός του από τον ΠΑΟΚ ανοίγει την όρεξη στην Γουέστ Χαμ, με τα "Σφυριά" να αναζητούν τρόπο να επαναφέρουν τον Άγγλο επιθετικό στο Λονδίνο.





Η φετινή σεζόν δεν είναι όπως θα περίμενε ο Άγγλος επιθετικός. Μετά από μια δαιμονιώδη χρονιά και ηγετική παρουσία στο δεύτερο μισό αυτής με τη φανέλα του ΠΑΟΚ – η οποία οδήγησε στην κατάκτηση του νταμπλ – ο 24χρονος βιώνει περίοδο αμφισβήτησης. Ο Κάρολ Σβιντέρσκι έχει καθίσει για τα καλά στην κορυφή της επίθεσης, με τον Πολωνό να αποτελεί βασική επιλογή του προπονητή του «Δικεφάλου του Βορρά», Αμπέλ Φερέιρα.

Η εξέλιξη αυτή ωστόσο δεν δείχνει να προκαλεί πρόβλημα στο μπραντ που έχει δημιουργήσει ο παίκτης. Η ικανότητα του με αλλά και χωρίς τη μπάλα στα πόδια εντός περιοχής ξεχωρίζει με τα στοιχεία αυτά να είναι περιζήτητα ιδιαίτερα σε συλλόγους από την πατρίδα του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μάλιστα, η Γουέστ Χαμ έχει ήδη χτυπήσει τη πόρτα της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη βολιδοσκοπώντας τις προθέσεις των Πρωταθλητών Ελλάδας.

Τα «Σφυριά» βρίσκονται σε αναζήτηση κεντρικού επιθετικού, με τον Τσούμπα Άκπομ να τοποθετείται στην κορυφή της σχετικής λίστας. Μάλιστα όπως αναφέρει αγγλικό δημοσίευμα, ο σύλλογος κάνει προσπάθειες να αποκτήσει τον παίκτη κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Στον ΠΑΟΚ παραμένουν σιωπηλοί γνωρίζοντας πως ο ποδοσφαιριστής τους εκτός της Γουέστ Χαμ έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον και άλλων ευρωπαϊκών συλλόγων, με τις Κολωνία και Ρεμς να βρίσκονται ανάμεσα στους μνηστήρες.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.