Ads Top

«Τελειώνει» ξένο άσο ο Φερέιρα!


Τεράστια διαφορά στο οικονομικό, έχει χάσει την θέση του στη βασική ενδεκάδα - Δείτε για ποιον πρόκειται!
Τα εκκρεμή συμβόλαια των παικτών του Παναθηναϊκού απασχολούν την "πράσινη" καθημερινότητα από το περασμένο καλοκαίρι. Το ίδιο συμβαίνει και σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.




Αυτό του Ομάρ στον Ολυμπιακό, συχνά πυκνά, κερδίζει μερίδιο στην "ερυθρόλευκη". Από πέρυσι, οι ανανεώσεις των συμβολαίων του Βαρέλα, του Κρέσπο και του Κάνιας αποτέλεσαν κυρίαρχο θέμα συζήτησης στον ΠΑΟΚ ως το τέλος της πρωταθληματικής του σεζόν.

Φέτος, ένας από τους ακριβούς ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου βρίσκεται σε ανάλογη κατάσταση, με το δικό του συμβόλαιο να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Κι όμως, δεν έχει γίνει η παραμικρή κουβέντα στα media εκτός από αυτήν που πριν λίγο καιρό, εδώ στο sportdog αναδείξαμε. Η αφορμή ήταν η επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη του μάνατζερ του Μαουρίσιο προκειμένου -όπως τότε διέρρεε από το club- να δει τον πελάτη του, ο οποίος είχε επιστρέψει ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό του.

Τότε λοιπόν, στο σκύλο είχαμε επισημάνει πως είχε γίνει μια πρώτη, επιδερμική τελείως, συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών. Αναγνωριστική προθέσεων και διαθέσεων. Αμφότερες συμπίπτουν, αφού τόσο ο Δικέφαλος όσο και ο Βραζιλιάνος επιθυμούν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους. Εδώ όμως τελειώνει η… σύγκλιση. Ο Μαουρίσιο συμπλήρωσε πλέον τα 31 του. Εχει χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα, αν θέλετε και εξαιτίας του τραυματισμού του, με τον Φερέιρα να έχει βρει στο πρόσωπο των Μίσιτς, Αουγκούστο τους βασικούς του μέσους.

Αποκλείεται συνεπώς ο ΠΑΟΚ να του προσφέρει (αν μπει σε αυτήν τη διαδικασία) νέο συμβόλαιο με αποδοχές που έστω θα πλησιάζουν τις τρέχουσες του Βραζιλιάνου, οι οποίες και ξεπερνάνε το 1,2 - 1,3 εκατ. ευρώ. Το θέμα συνεπώς είναι τι θα ζητήσει ο Μαουρίσιο και αν η σαφώς μειωμένη πρόταση που θα του κατατεθεί (αν και εφόσον…), θα τον ικανοποιεί. Οι πρώτες ενδείξεις; Πως δύσκολα, πολύ δύσκολα θα προκύψει κοινός τόπος. Ανατροπές βέβαια, ειδικά στον ΠΑΟΚ, γίνονται και έχουν συμβεί και στο πρόσφατο παρελθόν σε ανάλογα θέματα (π.χ. Βαρέλα).

Μέχρι στιγμής όμως, και με τον Μαουρίσιο να μετράει αντίστροφα προκειμένου να αποκτήσει δικαίωμα υπογραφής όπου ο ίδιος επιθυμεί (από 1η Ιανουαρίου), μπαίνοντας στο τελευταίο εξάμηνο του τρέχοντος συμβολαίου του, οι πιθανότητες για συμφωνία δεν είναι περισσότερες από εκείνες για μη συμφωνία. Για την ακρίβεια είναι σημαντικά λιγότερες…

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.