Ads Top

Ανανεώνει και ο Γκιγιέρμε στον Ολυμπιακό!


Πολύ κοντά στην επέκταση της συνεργασίας τους βρίσκονται Ολυμπιακός και Γκιγιέρμε.
Έτοιμος να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Βραζιλιάνος μέσος.




Ο μάνατζερ του 28χρονου άσσου τις τελευταίες ημέρες βρέθηκε στη χώρα μας έχοντας συζητήσεις με τους «Ερυθρόλευκους» σχετικά με το μέλλον του πελάτη του. Ο Βραζιλιάνος μέσος έχει καταφέρει να αποδειχθεί ως ένα από τα σημαντικότερα «γρανάζια» στην μηχανή του Πέδρο Μαρτίνς συνθέτοντας με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη ένα αξιόπιστο δίδυμο στον χώρο του κέντρου.

Οι ηγετικές του εμφανίσεις τον κατατάσσουν στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των φίλων του Ολυμπιακού, με τον Βραζιλιάνο να κερδίζει την εμπιστοσύνη τους και ταυτόχρονα το χειροκρότημα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, ο 28χρονος ήταν ένας από τους πιο σταθερούς και ψύχραιμους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος έδειξε με το παιχνίδι του να πιστεύει στην ομάδα του μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Ο μάνατζερ του Γκιγιέρμε βρέθηκε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» βλέποντας από κοντά την εμφάνιση του πελάτη του κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Κατά την επίσκεψη του στην Αθήνα συνομίλησε εκτενώς με ανθρώπους της διοίκησης για το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας του συλλόγου με τον ποδοσφαιριστή του, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως οι δύο πλευρές έδειξαν πρόθυμες να συνεργαστούν για μεγαλύτερο διάστημα από αυτό που αρχικά είχε καθοριστεί. Υπενθυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου μέσου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.