Ads Top

Σουλούκου: «Το φετινό και το περσινό ΠΑΟΚ-Ξάνθη πρέπει να μπουν στο μικροσκόπιο»


Διαβάστε τις δηλώσεις που έκανε η γενική διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά την καταγγελία στην ΕΕΑ.





Καταγγελία για ευθεία παραβίαση των διατάξεων του αθλητικού νόμου προχώρησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός όπως ενημέρωσε η Λίνα Σουλούκου μετά την κατάθεση της.

Η γενική διευθύντρια των ερυθρολεύκων σε δηλώσεις της ζήτησε άμεσες ενέργειες ενώ απευθυνόμενη στους αρμόδιους φορείς τόνισε ότι το εφετινό αλλά και το περσινό ΠΑΟΚ – Ξάνθη θα πρέπει να μπουν στο μικροσκόπιο.

Οι δηλώσεις της Γενικής Διευθύντριας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Λίνας Σουλούκου, μετά την καταγγελία στην ΕΕΑ:

«Έγινε καταγγελία ενώπιον της αρμόδιας ΕΕΑ για ευθεία παραβίαση των διατάξεων του αθλητικού νόμου. Ζητούμε από την επιτροπή να δει άμεσα το θέμα και ουσιαστικά γιατί το διακύβευμα είναι η ακεραιότητα του πρωταθλήματος, όχι μόνο του φετινού αλλά και του περσινού. Ζητούμε τις άμεσες ενέργειές της και καλούμε όλες τις εθνικές και υπερεθνικές αρμόδιες αρχές να δουν το θέμα με σοβαρότητα. Η αλήθεια είναι ότι από την ΕΠΟ δεν έχουμε μεγάλες προσδοκίες γιατί το καλοκαίρι με τη στάση της και τις προτάσεις της για αφαίρεση της πολυιδιοκτησίας και νομιμοποίησή της στους κανονισμούς, δεν προσδοκούμε ότι θα προβεί σε κάποιες ενέργειες.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα εξαντλήσει όλα τα νόμιμα δικαιώματά της και θα αποτανθεί ενώπιον όλων των αρμοδίων αρχών για να διαλευκανθεί η υπόθεση. Προβλέπονται μία σειρά από κινήσεις που είναι ήδη δρομολογημένες. Θα τις δείτε τις επόμενες μέρες. Πιστεύω ότι ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ έχουν ήδη ενημερωθεί, γνωρίζουν και βλέπουν καθημερινά. Θεωρούμε ότι τα ζητήματα και του φετινού αγώνα ΠΑΟΚ - Ξάνθη και του περσινού πρέπει να μπουν στο μικροσκόπιο. Ο καθένας να αναλάβει την ευθύνη του. Θα πρέπει και η ΕΕΑ και οι αρμόδιες αρχές κόντρα στη γραφειοκρατική λογική των αρχών να σκύψουν πάνω από το θέμα και να δώσουν απαντήσεις».

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.