Ads Top

Ανατροπή με Μπρούνο - Ποιον παίρνει από Ολυμπιακό ο Άρης!


"Ψήνεται" μεγάλο deal με τον Ολυμπιακό, δείτε ποιος παίκτης πηγαίνει Θεσσαλονίκη για τον Άρη!
Ο Πέδρο Μαρτίνς επανέφερε στη δράση τον Φελίπε Μπρούνο, δείχνοντας ότι τον υπολογίζει και δεν θα τον αφήσει να φύγει τον Γενάρη.





Στο παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό, ο Πέδρο Μάρτινς επανέφερε στη δράση τον Φελίπε Μπρούνο που επέστρεψε μετά από τέσσερις μήνες. Ο Βραζιλιάνος ήταν στην αποστολή του Ολυμπιακού και με τον ΠΑΟΚ αλλά δεν αγωνίστηκε. Στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό ο Βραζιλιάνος χαφ πήρε και χρόνο συμμετοχής με τον Πέδρο Μαρτίνς να τον περνά στον αγωνιστικό χώρο στο 71′.

Ο Μπρούνο έπαιξε στην αριστερή πλευρά της επίθεσης με τον Ραντζέλοβιτς να παίζει δεξιά. Αξίζει να σημειώσουμε πως η τελευταία φορά που αγωνίστηκε ο Μπρούνο ήταν το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μπασακσεχίρ στις 7 Αυγούστου. Η συμμετοχή αυτή ξεκαθάρισε τα πράγματα σε σχέση με το μέλλον του Μπρούνο στον Ολυμπιακό. Ο Μάρτινς τον υπολογίζει για το ροτέισον του Ολυμπιακού.

Ο Άρης είχε στο στόχαστρό του το Μπρούνο, αλλά μετά τα νέα δεδομένο δεν αναμένεται να προχωρήσει η περίπτωσή του. Βέβαια ο ισχυρός άνδρας των Κιτρινόμαυρο, Θόδωρος Καρυπίδης, έχει βάλει στο μάτι άλλον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Φιορίν Ντουρμισάι. Ο νεαρός δεν έχει καταφέρει ακόμη να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα με τη φανέλα της βελγικής Μπέβερεν, στην οποία προβληματίζονται.

Ο Άρης καραδοκεί, καθώς αναζητεί παίκτη για την επίθεση που να μπορεί να δώσει ποιοτικές ανάσες στον Ιντέγε, με τον Ντουρμισάι να παραμένει διαχρονικά στις επιλογές τους. Το ζήτημα είναι όμως ένα! Θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα ο ταλαντούχος επιθετικός;

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.