Ads Top

Σαραϊδάρης: «Οι διαπιστευμένοι του Ολυμπιακού φορούσαν κουκούλες»


Σε καταγγελίες με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες προχώρησε ο γενικός αρχηγός του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Σαραϊδάρη, μιλώντας στην εκπομπή «H Δίκη στο OPEN», για τα έκτροπα που συνέβησαν στο Γ. Καραϊσκάκης στο ντέρμπι του Δικεφάλου με τον Ολυμπιακό.





Αναλυτικά τα όσα είπε στην εκπομπή «H Δίκη στο OPEN»:

«Αυτό που βλέπετε σε εικόνες και video είναι ένα μέρος αυτών που συνέβησαν χθες. Υπήρχε μια μικρή καθυστέρηση από το ξενοδοχείο, δεν γνωρίζω τον λόγο. Όπως γνωρίζεται δεν μπορούν να φτάσουν οι δύο αποστολές ταυτόχρονα και ξαφνικά μάθαμε ότι δεν μπορεί να μπει το πούλμαν εκεί που είχε συμφωνηθεί το πρωί στη σύσκεψη. Υπήρχε συμφωνία ότι το πούλμαν θα φτάσει μέχρι την είσοδο των αποδυτηρίων.

Αποτέλεσμα ήταν να υπάρχει μια καθυστέρηση 10-12 λεπτών με τους παίκτες να ταλαιπωρούνται στο πούλμαν, ενώ υπήρχαν διαβουλεύσεις με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και της αστυνομίας. Αποφασίσαμε να κατεβούμε εκεί και να διανύσουμε μια απόσταση 70-80 μέτρων και στην πορεία έγιναν τα γεγονότα που φαίνονται στα video με κάποιους που έφεραν διαπιστεύσεις του Ολυμπιακού. Υπήρξε μια απώθηση αστυνομικού στον Σφιντέρσκι, Οι διαπιστευμένοι του Ολυμπιακού φορούσαν και κουκούλες. Ο πρωταρχικός μας στόχος ήταν να εξασφαλίσουμε την ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών μας.

Στην πρωινή σύσκεψη συμφωνήθηκε το πού ακριβώς θα φτάσει το πούλμαν και συμφωνήθηκε η πόρτα των αποδυτηρίων των διαιτητών να παραμείνει ανοιχτή. Η εισήγηση μου αυτή έγινε δεκτή και όταν φτάσαμε στο γήπεδο η πόρτα ήταν ανοιχτή όπως είχε συμφωνηθεί. Στο ημίχρονο κοίταξα την πόρτα και παρέμενε ανοιχτή, όμως ακολουθούσαν οι διαιτητές και άνθρωποι του Ολυμπιακού που διαμαρτύρονταν. Στη συνέχεια η πόρτα αυτή έκλεισε και είδα τον κύριο Θεοδωρίδη και τον κύριο Μαρινάκη να κατευθύνονται στον χώρο αυτό.

Εκείνο που έκανα ήταν να ζητήσω ξανά να ανοίξει η πόρτα και υπήρξε ένας διαπληκτισμός με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, δεν υπήρξε χειροδικία, αλλά προπηλακισμός στον Μάκη Γκαγκάτση. Όταν δημιουργήθηκε όλο αυτό το θέμα ενεργοποιήθηκε η αστυνομία και οι παρατηρητές του αγώνα.

Εγώ ήμουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και δεν γνωρίζω τι έγινε στην εξέδρα, αυτό που γνωρίζω είναι τι έγινε στα αποδυτήρια».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.