Ads Top

Οριστική απόφαση για Μαρτίνς στον Ολυμπιακό!


Ποιο είναι το μέλλον του Πορτογάλου - Δείτε τι ετοιμάζει ο Βαγγέλης Μαρινάκης!
Το ντέρμπι πέρασε, ικανοποιημένοι δεν μπορεί να είναι στον Ολυμπιακό από την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ, η εμφάνιση του δεύτερου ημιχρόνου μπορεί να "έσωσε" τις εντυπώσεις και τη βραδιά, αλλά δεδομένα -και είναι εύκολα αντιληπτό από τον τρόπο που υποδέχτηκαν το αποτέλεσμα και την εμφάνιση τα "ερυθρόλευκα" media- ο προβληματισμός για τη συνέχεια υποβόσκει.




Όπου προβληματισμός για συνέχεια προφανώς και η αναφορά εστιάζει στον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός πέρασε με τη... βάση τον πρώτο τελικό και ετοιμάζεται για τον δεύτερο, την ερχόμενη εβδομάδα με φόντο την ευρωπαϊκή συνέχεια των Ερυθρόλευκων κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Αν και τότε "επιβιώσει", τότε και  μόνο τότε θα μπορούμε να μιλάμε για το δεύτερο σκέλος του προβληματισμού, που δεν είναι άλλο από το ρόστερ.

Η σεζόν είναι μεγάλη, με αρκετές υποχρεώσεις και όπως φαίνεται το δυναμικό του Ολυμπιακού, ανεξαρτήτως αν αξιοποιείται ή όχι από τον προπονητή, έχει "τρύπες". Και μπορεί αρχικά οι Ερυθρόλευκοι να μην είχαν ή τουλάχιστον να μη διέρρεαν πως είχαν πρόθεση δραστηριοποίησης στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά αυτή, το πιθανότερο είναι πως θα προκύψει.

Για δύο θέσεις. Μια στο κέντρο του γηπέδου, αφού είναι σαφές πως πέραν της γνωστής τριάδας (Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμάρα) δεν υπάρχει κάτι άλλο στον ορίζοντα (ο Γιασίν Μπενζιά είναι σαφές πως δεν υπολογίζεται πλέον) και η δεύτερη, αυτή που θα προτιμούσε ο Πέδρο Μαρτίνς είναι μια ακόμη προσθήκη στα άκρα. Εκεί, κακά τα ψέματα, πέραν του Ντανιέλ Ποντένσε, όλες οι υπόλοιπες επιλογές στο ρόστερ αφήνουν ερωτηματικά.

Ο (συνήθως βασικός) Γιώργος Μασούρας δεν κάνει σεζόν ανάλογη της περυσινής ή έστω ανάλογη του ξεκινήματός του. Ο Μάξι Λοβέρα, ακόμη δεν έχει προσαρμοστεί και άπαντες πλέον στον Ολυμπιακό έχουν καταλάβει πως δεν είναι εξτρέμ. Ούτε φυσικά και ο Σουντανί, τον οποίο ο προπονητής, από εδώ και πέρα, περισσότερο θα χρησιμοποιεί πιο κοντά στην περιοχή.

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς μετά το εντυπωσιακό καλοκαιρινό του ξεπέταγμα, αγνοείται, όπως και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος όλο επιστρέφει, αλλά παραμένει στα πιτς εξαιτίας του σοβαρού του τραυματισμού και σίγουρα κανείς δεν μπορεί να υπολογίζει σε αυτόν έχοντας ήδη φτάσει τους 10 μήνες εκτός δράσης.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά, εξαιτίας των συνεχών του τραυματισμών έχει μείνει στον Σεπτέμβριο και είναι σαφές πως δεν αρέσκεται και ο ίδιος σε ρόλο ακραίου, ενώ δεν υπάρχει καν Μπρούνο (ο οποίος θα δοθεί πιθανότατα "προίκα" στον Νταμίρ Κάναντι στην επιστροφή του στον Ατρόμητο).

Έτσι, ιδεατά, ο κόουτς θα επιθυμούσε έναν ακόμη ακραίο, χωρίς όμως ακόμη να έχει γίνει σχετική κουβέντα. Αυτή, είπαμε, θα γίνει αφού περάσει το παιχνίδι με τον Αστέρα και θα αφορά και την -ολοένα και επικρατούσα στα αποδυτήρια και στα διοικητικά κλιμάκια- πως κυρίως ο Ολυμπιακός χρειάζεται έναν κεντρικό μέσο.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.