Ads Top

Δύο μεταγραφές για τον Ολυμπιακό με υπογραφή...Νικοπολίδη!


Live-Sports365 | Αθλητικά, Νέα, Μεταγραφές, Ειδήσεις · Ανάρτηση Δύο μεταγραφές για τον Ολυμπιακό με υπογραφή...Νικοπολίδη! Δημοσίευση ως Juker
Φοβερό παρασκήνιο με τον προπονητή των Πειραιωτών - Δείτε ποιους έφερε στον Ολυμπιακό!
Δύο ομογενείς ποδοσφαιριστές, 18 ετών αμφότεροι, κάνουν προπονήσεις με την ομάδα Νέων των «ερυθρολεύκων» με τον Αντώνη Νικοπολίδη να αποφασίζει για εκείνους.




Δοκιμές παικτών γίνονται αυτές τις μέρες στου Ρέντη, με τους «ερυθρόλευκους» να δοκιμάζουν ποδοσφαιριστές, θέλοντας να ενισχύσουν περαιτέρω την ομάδα Νέων τους, με φόντο την πρώτη ομάδα φυσικά.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6», στις προπονήσεις της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού συμμετέχουν δύο 18χρονοι ομογενείς και πλέον το μόνο που απομένει είναι η εισήγηση του προπονητή, Αντώνη Νικοπολίδη, για το αν θα προχωρήσι η απόκτησή τους.

Ο ένας είναι ο Γιάννης Δόξας, ο οποίος αγωνίζεται ως σέντερ φορ και προέρχεται από τη Μόναχο 1860, ενώ παλιότερα είχε κληθεί και στις μικρές Εθνικές της Ελλάδας.

Ο δεύτερος, είναι ο Στέλιος Οργιανός, που αγωνίζεται στις θέσεις του δεξιού μπακ και του στόπερ και έχει περάσει από Λοζάνη και Μάλαγα.

pagenews.gr
Ρυθμίσεις αναρτήσεων Ετικέτες Ολυμπιακός, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δημοσιεύτηκε στις 7/12/19 - 12:06 π.μ. Eastern European Time Μόνιμος σύνδεσμος Τοποθεσία Περιγραφή αναζήτησης Φοβερό παρασκήνιο με τον προπονητή των Πειραιωτών. Δύο ομογενείς ποδοσφαιριστές, 18 ετών αμφότεροι, κάνουν προπονήσεις με την ομάδα Νέων των «ερυθρολεύκων» με τον Αντώνη Νικοπολίδη να αποφασίζει για εκείνους. Επιλογές Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.