Ads Top

Αναστόπουλος: "Ανεπίτρεπτο αυτό που έκανε ο Κόκκαλης"


Ο παλαίμαχος επιθετικός του Ολυμπιακού, Νίκος Αναστόπουλος, χαρακτήρισε ανεπίτρεπτη τη στάση του Σωκράτη Κόκκαλη στο θέμα της διαμάχης του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για το προπονητικό κέντρο των ακαδημιών.
Θέση για τη διαμάχη του Σωκράτη Κόκκαλη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για το προπονητικό κέντρο των ακαδημιών του Ολυμπιακού πήρε ο Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος φιλοξενήθηκε στην "Αθλητική Κυριακή" στην ΕΡΤ.





Ο παλαίμαχος επιθετικός των ερυθρολεύκων χαρακτήρισε ανεπίτρεπτη τη στάση του πρώην προέδρου της ομάδας και εστίασε στο timing που έγινε αυτή.

"Είναι ανεπίτρεπτο ο τέως πρόεδρος του Ολυμπιακού μεσούσης της σεζόν να δημιουργεί θέμα με τις ακαδημίες. Οι ακαδημίες είναι ο αιμοδότης της πρώτης ομάδας.

Όταν έχουν δοθεί χρήματα για τις ακαδημίες, δεν μπορείς να έρχεται και να λες, ξαφνικά να θυμάσαι και να δημιουργείς πρόβλημα για τις ακαδημίες. Να τελειώσει το πρωτάθλημα και μετά μπορεί να το πάρεις, να το πουλήσεις, είναι θέμα δικό σου. Στον Ολυμπιακό έπαιξα 12 χρόνια και ξέρω και πρόσωπα και πράγματα", υποστήριξε ο Νίκος Αναστόπουλος.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.