Ads Top

«Επιστρέφουν» στη Τούμπα Κάτσε - Ουάρντα, δυσαρέσκεια για Κούγια!»


Χαμός στη Superleague, έντονη δυσαρέσκεια στον ΠΑΟΚ για τον Κούγια - Τι αναφέρει δημοσίευμα!
Είναι ενδιαφέρον αν αναλογιστεί κανείς τον "πόλεμο" χαρακωμάτων που μαίνεται σε κάθε επίπεδο το τελευταίο διάστημα αναφορικά με τη δυναμική και την πρωτοκαθεδρία του ελληνικού ποδοσφαίρου.




Έτσι κι αλλιώς, από τη... μία πλευρά, ως τέτοια κίνηση στη σχετική σκαριέρα είχε ερμηνευτεί το καλοκαίρι η απόφαση του ΠΑΟΚ να παραχωρήσει δανεικούς στην ΑΕΛ τους Αμρ Ουάρντα και Έργκους Κάτσε.

Αναντικατάστατοι στους "βυσσινί" οι δύο άσοι, ωστόσο όπως φαίνεται, δεν αρέσει και πάρα πολύ στα υψηλά διοικητικά κλιμάκια των πρωταθλητών η πρόσφατη εμφανής -όπως ερμηνεύεται τουλάχιστον στην Τούμπα- σύμπλευση του μεγαλομετόχου τους, Αλέξη Κούγια με τις θέσεις που εκφέρει σε διάφορα θέματα ο Ολυμπιακός.

Και στο πλαίσιο αυτής της δυσαρέσκειας κυκλοφορούν ήδη διάφορα σενάρια που θέλουν τους πρωταθλητές να σκέφτονται μέχρι και τη διακοπή του δανεισμού των δύο ποδοσφαιριστών.

Φαντάζει ομολογουμένως λίγο ακραίο, ωστόσο η σχετική φημολογία έχει ενταθεί τις τελευταίες ώρες και είναι απολύτως ενδεικτική και της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί, αλλά και της δυσφορίας του ΠΑΟΚ (που πάντως, μέσω αυτής της φημολογίας μπορεί να στέλνει και τα δικά του μηνύματα...) για τη στάση και τις δηλώσεις του αφεντικού των "βυσσινί".

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως οι επιστροφές δανεικών φαίνεται πως δημιουργούν ένα πρόσθετο πρόβλημα στον Δικέφαλο. Κι αυτό γιατί ήδη έχει "γράψει" μία, αυτή του Γιάννη Μυστακίδη, αφού ο Βόλος διέκοψε τον δανεισμό του Ελληνα επιθετικού, ενώ δεν αποκλείεται (ίσα ίσα που πιθανολογείται ως επικρατέστερο) τον δρόμο της επιστροφής στην Τούμπα να πάρει και ένας ακόμη από τους ποδοσφαιριστές που παραχωρήθηκαν δανεικοί στους νεοφώτιστους το περασμένο καλοκαίρι, του Λευτέρη Λύρατζη.

Ο Έλληνας δεξιός μπακ δεν πήρε τις ευκαιρίες που αναμένονταν, ο Βόλος έτσι κι αλλιώς ψάχνει για παίκτη στη θέση του εν όψει Ιανουαρίου, οπότε ο τερματισμός του δανεισμού του αποτελεί την προφανή επιλογή για την ομάδα της Μαγνησίας.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.