Ads Top

ΠΑΟΚ: "Η ευθύνη για όσα έγιναν ανήκει στην Πολιτεία και την Αστυνομία"


Στο match report που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του ΠΑΟΚ, οι ασπρόμαυροι επιρρίπτουν ευθύνες προς την Πολιτεία και την Αστυνομία για τα όσα κατήγγειλαν πως συνέβησαν πριν και κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.





Καταγγελτικό ήταν το ύφος του ΠΑΟΚ στο match report που δημοσίευσε στην επίσημη σελίδα του έπειτα από το 1-1 με τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι του Καραϊσκάκης.

Συγκεκριμένα, οι ασπρόμαυροι στις πρώτες τρεις παραγράφους του κειμένου, επισήμαναν τα εξής: 

"Ένα ντέρμπι το οποίο ξεκίνησε πολύ πριν τη σέντρα του αγώνα, καθώς η αποστολή του Δικεφάλου έφτασε στα αποδυτήρια της έδρας του Ολυμπιακού με καθυστέρηση και μάλιστα με τα πόδια και εν μέσω επεισοδίων φιλάθλων του Ολυμπιακού και της αστυνομίας, σε χώρο που θεωρητικά ήταν αποκλεισμένος, ενώ υπήρχε και προπηλακισμός από διαπιστευμένους, φιλάθλους των γηπεδούχων στον Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ, Χρυσόστομο Γκαγκάτση.

Η ευθύνη για όσα έγιναν την ώρα της άφιξης αλλά και αυτά που από τύχη δεν έγιναν στο ημίχρονο ανήκουν στην Ελληνική Πολιτεία, την Ελληνική Αστυνομία που αφήνουν μια ομάδα να συμπεριφέρεται με τρόπους που γυρίζουν το ποδόσφαιρο χρόνια πίσω αγνοώντας νόμους και κανονισμούς.

Μετά λοιπόν τις ασχήμιες κατά την άφιξη του ΠΑΟΚ στο γήπεδο, οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και δικαίωσαν όσους περίμεναν να δουν μία σκληρή μάχη των δύο καλύτερων ομάδων της χώρας".

sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.