Ads Top

«Ψήνει» πώληση με 15 εκατ. ευρώ ο Μαρινάκης!


Τρελά χρήματα έρχονται στα ταμεία του Ολυμπιακού, νέο απίστευτο Deal από τον Βαγγέλη Μαρινάκη!
Ο Πορτογάλος παίκτης βρέθηκε στην τέταρτη θέση της λίστας των παικτών με τις περισσότερες επιτυχημένες ντρίπλες στους ομίλους του Champions League και φέρνει λεφτά στα ταμεία του Ολυμπιακού.




Ο «ερυθρόλευκος» έβαλε από κάτω Σαλάχ, Μανέ και Κριστιάνο στις ντρίπλες στο Champions League και γράφει τη δική του ιστορία φέρνοντας συγχρόνως αρκετά χρήματα στα ταμεία του Ολυμπιακού.

Ο «δαιμόνιος» Πορτογάλος εξτρέμ των Πειραιωτών έκανε πολλές ντρίπλες στη φάση των ομίλων του Champions League και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βρεθεί στην τέταρτη θέση της σχετικής λίστας.

Αρχικά, «άνοιξε» τον χορό των γκολ στους ομίλους για τον Ολυμπιακό σκοράροντας το κρίσιμο τέρμα λίγο πριν τις καθυστερήσεις απέναντι στην Τότεναμ. Ήταν βασικός σε 5/6 παιχνίδια των «ερυθρολεύκων» στο Champions League και στο Βελιγράδι έπαιξε 29 λεπτά. Μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί 458′ λεπτά και μέσα σε αυτό το διάστημα κατάφερε να ντριπλάρει τους αντιπάλους του 19 φορές. Εντυπωσιακοί αριθμοί, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι βρίσκεται πάνω από ονόματα, όπως του Μανέ, του Σαλάχ και του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η επιτυχία του αυτή εκτός από διθυράμβους κοστολογείται και ακριβά. Σύμφωνα, με το «Sportime» οι ικανότητες του φτάνουν και περισσεύουν για να φέρει, όταν έρθει η ώρα, +15 «χαρτιά» στα ταμεία της ομάδας του λιμανιού. Σημειώνεται, πως από πάνω του βρίσκονται οι Ματέο Κόβασιτς (21), Γουίλιαν (27) και Λιονέλ Μέσι (39).

Δείτε μερικά highlights του Ντανιέλ Ποντένσε με τη φανέλα του Ολυμπιακού:



pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.