Ads Top

Αποφάσισε ο Μαρτίνς για 11αδα με Ερυθρό Αστέρα!


Τι ετοιμάζει ο Πέδρο Μαρτίνς, ποιες είναι οι σκέψεις του!
Ο Ολυμπιακός το Σάββατο στο Αγρίνιο, έκανε τη δουλεία του. Πήρε ένα εύκολο και άνετο τρίποντο και μπόρεσε να μην κουραστεί πολύ ενόψει και του κρίσιμου παιχνιδιού της Τετάρτης με τον Ερυθρό Αστέρα για την τελευταία αγωνιστική του Champions League. Στο ματς της Τετάρτης παίζεται μία πρόκριση.





Οι Πειραιώτες θέλουν να συνεχίσουν να παίζουν στην Ευρώπη και τον Φεβρουάριο και ο μόνος τρόπος να γίνει αυτό είναι να νικήσουν τους Σέρβους. Ο Πέδρο Μαρτίνς στην προπόνηση της Κυριακής δεν έδειξε κάτι όσον αφορά στην ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του. Αρκετά πράγματα σκέφτεται ο Πορτογάλος τεχνικός, όμως, μία από τις έννοιες που έχει είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Παναιτωλικό τόνισε πως ο Ουσεϊνού Μπα έπαιξε για να δώσει ανάσες στον έμπειρο στόπερ. Ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού κράτησε τον Αβραάμ εκτός του ματς με τον Παναιτωλικό και με τον 49χρονο κόουτς να μη θέλει φυσικά να ρισκάρει. Ανησυχία δεν υπήρχε από το τιμ των «ερυθρόλευκων», ενώ και ο ίδιος ο Αβραάμ δεν θέλει με τίποτα να χάσει αυτό το παιχνίδι. Θα σφίξει τα δόντια, αλλά θα παίξει κανονικά στην αναμέτρηση με τους Σέρβους. Στον Ρέντη υπάρχει σιγουριά πως ο Παπαδόπουλος θα είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή του για την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.