Ads Top

Τεράστια έκπληξη Μαρτίνς στην 11αδα στο Αγρίνιο!


Δείτε ποιον ετοιμάζεται να βάλει βασικό ο Μαρτίνς με Παναιτωλικό!
Τον τελευταίο καιρό ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στο κέντρο της άμυνας. Ο Ρούμπεν Σεμέδο παραμένει κολόνα της άμυνας, αλλά το μεγάλο θέμα υπάρχει στον παρτενέρ του.





Τον τελευταίο καιρό ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στο κέντρο της άμυνας. Ο Ρούμπεν Σεμέδο παραμένει κολόνα της άμυνας, αλλά το μεγάλο θέμα υπάρχει στον παρτενέρ του. Ο Σισέ αντιμετωπίζει ένα θέμα τραυματισμού και είναι εκτός δράσης για μεγάλο διάστημα. Ενοχλήσεις αισθάνεται και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ενώ ο Μεριά δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Αυτό δένει τα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς καθώς οι επιλογές του είναι περιορισμένες. Ο Μάρκοβιτς άπειρος παίζει με τους Νέους και ο μοναδικός που έχει μείνει είναι ο Ουσεϊνού Μπα που έχει να παίξει από τις 28 Σεπτέμβρη με τη Λαμία! Το μοναδικό του ματς στο πρωτάθλημα, έχει και άλλα 68 λεπτά συμμετοχής όταν τραυματίστηκε ο Αβραάμ με την Πλζεν στην Τσεχία, στο πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς.

Ο Μπα, δείχνει να είναι η προτεραιότητα του Μαρτίνς για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, με τον Μεριά να κάθεται στον πάγκο.

Θα πρέπει άλλωστε να υπάρχει και ένας στόπερ. Τόσο στην προπόνηση της Πέμπτης, όσο και σε αυτή της Παρασκευής, ο Πέδρο Μαρτίνς δοκίμασε τον Μπα στο πλευρό του Σεμέδο.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.