Ads Top

Αρνείται να χάσει ο Ολυμπιακός, 11-11 με Μπαρτσελονέτα!


Ο Γιόκοβιτς με γκολ στον παίκτη παραπάνω στα 31'' πριν το τέλος διαμόρφωσε το τελικό 11-11 και έτσι ο Ολυμπιακός έφυγε αήττητος και από την έδρα της Μπαρτσελονέτα.





Ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ ακόμα και με τρία γκολ στην έδρα της Μπαρτσελονέτα, όμως με αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε να διατηρήσει το αήττητό του στο Champions League και να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας (11-11) από την Βαρκελώνη.

Ο Μουνιάριθ άνοιξε το σκορ μετά από δύο λεπτά αγώνα, όμως οι ερυθρόλευκοι αντέδρασαν και με δύο γρήγορα τέρματα από τους Γούνα και Κάκαρη πέρασαν μπροστά στο σκορ.

Ο Μάλιαρακ έφερε το ματς στα ίσα με την συμπλήρωση τεσσάρων λεπτών για να κλείσει το οκτάλεπτο με τέρμα του Περόνε που διαμόρφωσε το 3-2. Η δεύτερη περίοδος ανήκε στην Μπαρτσελονέτα. Οι Ισπανοί με επί μέρους 4-2 κατάφεραν να κλείσουν το ημίχρονο με τρία γκολ διαφορά (7-4).
Με τα γκολ των Γούνα και Μίτροβιτς ο Ολυμπιακός πλησίασε στο γκολ (7-6), αλλά και πάλι οι γηπεδούχοι απάντησαν με το ίδιο νόμισμα και προηγήθηκαν με 9-7 στο τέλος της πρώτης περιόδου. Μάλιστα, με την έναρξη της τέταρτης περιόδου ο Περόνε ανέβασε την διαφορά ξανά στα τρία γκολ (10-7).

Εκεί μίλησε η κλάση των παικτών του Θοδωρή Βλάχου. Γούνας, Γενηδουνιάς και Δερβίσης κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα και να δώσουν δραματικό χαρακτήρα στα τελευταί 2.23 της αναμέτρησης.

Με ένα λεπτό να απομένει για το τέλος ο Άλεκσιτς έδωσε ξανά το προβάδισμα στους γηπεδούχους στον παίκτη παραπάνω (υπήρξε υποψία επιθετικού φάουλ του Περόνε), όμως στην επόμενη επίθεση ο Μουρίκης κέρδισε την αποβολή και ο Γιόκοβιτς διαμόρφωσε το τελικό 11-11.

Στην τελευταία επίθεση οι Ισπανοί κέρδισαν και εκείνοι με την σειρά τους την αποβολή, χωρίς όμως να καταφέρουν να την εκμεταλλευτούν.

Μπαρτσελονέτα - Ολυμπιακός 11-11

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 4-2, 2-3, 2-4

Μπαρτσελονέτα: Πινέδο, Ντε Τόρο, Γκρανάδος 1, Μουνιάριθ 3, Μπόντεγκας 1, Λαρούμπε, Άλεκσιτς 2, Φερνάντες 1, Ταούλ, Περόνε 2, Μάλιαρακ 1, Μπούστο2, Λινιάρες

Ολυμπιακός: Ζερδεβάς, Μυλωνάκης, Γενηδουνιάς 1, Γιόκοβιτς 1, Μπουλιούμπασιτς, Δερβίσης 1, Κάκαρης 1, Μουρίκης, Γούνας 3, Αργυρόπουλος, Μίτροβιτς 1, Ζιβογίνοβιτς

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σίντεζ Καζάν - Σπαντάου 11-12

Μπαρτσελονέτα - Ολυμπιακός 11-11

Γιαντράν Σπλιτ - Γιάντραν Χέρτσεγκ Νόβι

Γιουγκ - Σόλνοκ 14-11

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ολυμπιακός 16

Γιουγκ 15

Μπαρτσελονέτα 13

Σόλνοκ 9

Σπαντάου 5

Γιαντράν Σπλιτ 4

Σίντεζ Καζάν 3

Γιάντραν Χέρτσεγκ Νόβι 1

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ολυμπιακός - Γιουγκ

Γιαντράν Σπλιτ - Μπαρτσελονέτα

Σπαντάου - Σόλνοκ

Γιάντραν Χέρτσεγκ Νόβι - Σίντεζ Καζάν

sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.