Ads Top

Βαρούχας: «Κόκκινη σε Αβραάμ, κανένα πέναλτι σε ΠΑΟΚ» (vids)


Τι είπε ο Βαρούχας για Καραϊσκάκη, Κρήτη και ντέρμπι.
Ο Παναγιώτης Βαρούχας σχολίασε τις επίμαχες φάσεις του Σαββατοκύριακου στη Σούπερ Λιγκ και όπως τόνισε, δεν υπήρχαν πολλά λάθη από τους διαιτητές στην 10η αγωνιστική.
Για το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ που έληξε 3-2 με απίθανη ανατροπή των Πρασίνων από 0-2, τόνισε πως δεν υπήρξαν λάθη του Γκεστράνιους και σημείωσε πως σωστά μέτρησε με το VAR το γκολ του Περέα για το 2-2.

Από εκεί και πέρα, για το Ολυμπιακός – Ατρόμητος που έληξε 2-0, χαρακτήρισε σωστή την κόκκινη του Αβραάμ Παπαδόπουλο και εξήγησε πως δεν υπάρχει πέναλτι σε χέρι του Ρισβάνη που ζήτησαν οι Πειραιώτες.

Τέλος, για το ΟΦΗ – ΠΑΟΚ που έληξε 0-1, ο Παναγιώτης Βαρούχας τόνισε πως ο μεγάλος λάθος του Αθανάσιου Τζήλου ήταν ο μη καταλογισμός κόκκινης κάρτας στον Νέιρα για μπουνιά στον Σβιντέρσκι παρότι είδε το VAR, ενώ εξήγησε πως δεν υπάρχει πέναλτι στο 88’ υπέρ των Κρητικών, διότι ο Εσίτι έχει προλάβει και καρφωμένο το πόδι του στο χορτάρι και πέφτει πάνω σε αυτό ο Μάνος.

Μάλιστα, μετά την ανάλυση των φάσεων, Ο Βαρούχας τόνισε με νόημα πως τα ανέλυσε όλα μην έχει... παράπονα και ο Γιώργος Μίνος, ο οποίος του είχε επισημάνει να δει καλές τις φάσεις από το «Γεντί Κουλέ».




sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

1 σχόλιο:

  1. Πριν δημοσιευτεί ενα κείμενο καλό είναι να ξαναδιαβάζεται και να διορθώνονται γραμματικά λάθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.