Ads Top

Πανικός με το PAOK TV στο ντέρμπι με Παναθηναϊκό!


Σχεδόν δύο Τούμπες θα γέμιζαν όσοι πλήρωσαν για να παρακολουθήσουν ζωντανά από το PAOK TV το ντέρμπι του Δικεφάλου με τον Παναθηναϊκό για την 9η αγωνιστική της Super League 1. 
Μπλόκαρε το διατραπεζικό σύστημα πληρωμής από τη μεγάλη ζήτηση λίγες ώρες πριν την έναρξη.

ΟΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος (2-2) χάρη στην εκτέλεση πέναλτι του Βιεϊρίνια στο ενδέκατο λεπτό του επιπρόσθετου λεπτού του ντέρμπι της Τούμπας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, το οποίο μεταδόθηκε όπως κι όλα τα εντός έδρας ματς του Δικεφάλου από το PAOK TV.

Αυτό ήταν το δεύτερο εντός έδρας ντέρμπι μετά από εκείνο με τον Άρη. Ήταν όμως και το πρώτο κρας-τεστ. Εκτιμάται ότι πάνω από 50.000 συνδρομητές (σχεδόν δύο φορές η χωρητικότητα της Τούμπας) παρακολουθούσαν σε ζωντανή μετάδοση από την πλατφόρμα του PAOK TV.

Στον συγκεκριμένο αριθμό φυσικά συνυπολογίζονται τόσο οι ετήσιες συνδρομές, όσο κι αυτές μίας χρήσης τύπου pay per view. Ενδεικτικό είναι ότι λίγες ώρες πριν από την έναρξη του ντέρμπι της Τούμπας και της 9ης αγωνιστικής της Super League 1 μπλόκαρε το το διατραπεζικό σύστημα πληρωμής λόγω μεγάλης ζήτησης.

Γι' αυτό σύμφωνα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ δεν φέρει ευθύνη η ομάδα, αλλά η τράπεζα καθώς δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει τόσες ταυτόχρονες αγορές. Το σύστημα μετάδοσης του Δικέφαλου δεν έχει κάποιο όριο στον όγκο των συνδρομητών που μπορεί ν' αντέξει.

Τυχούσες στιγμιαίες διακοπές που παρατηρήθηκαν οφείλονται στον πάροχο του Internet ή τη συσκευή καθώς η εικόνα έφυγε κανονικά και χωρίς κάποιο πρόβλημα από την Τούμπα.

Στους πρωταθλητές Ελλάδας περιμένουν φυσικά μεγαλύτερο όγκο συνδρομών στα επόμενα εντός έδρας ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, καθώς θα διεξαχθούν για το δεύτερο γύρο όταν το πρωτάθλημα θα έχει μπει στην τελική του ευθεία.

sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.