Ads Top

Μεταγραφή μέσω...Μαντούρο ο ΠΑΟΚ!


Ο Ολλανδός πρώην μέσος του ΠΑΟΚ, Χέντβιχες Μανούρο, μίλησε για τον επιθετικό της Φίτεσε, Μπράιαν Λίνσεν και προέβλεψε ότι θα μπορούσε να γίνει ο "αγαπημένος της εξέδρας" αν αγωνιστεί στην Τούμπα.
Ο Μπράιαν Λίνσεν, ο 29χρονος ακραίος επιθετικός της Φίτεσε, που έχει φέτος 6 γκολ και 3 ασίστ σε 12 παιχνίδια, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και στην Ολλανδία έχει ξεκινήσει ήδη η συζήτηση για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.
Ο Χέντβιντες Μαντούρο που πέρασε ως ποδοσφαιριστής από την Τούμπα σε δηλώσεις του για τον αρχηγό της Φίτεσε τόνισε πως τον θεωρεί έτοιμο για να αγωνιστεί στο εξωτερικό και πως θα ήταν ιδανικός προορισμός για αυτόν ο ΠΑΟΚ.

"Πιστεύω πως ταιριάζει στο ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά και το γερμανικό γιατί είναι ένας ποδοσφαιριστής που δουλεύει σκληρά. Πιστεύω ότι θα μπορούσε να αγωνιστεί με επιτυχία και σε χώρες όπως η Τουρκία και η Ελλάδα. Με την ποιότητα και την αγωνιστική του νοοτροπία θα μπορούσε να γίνει, σε ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ, ο αγαπημένος της εξέδρας" δήλωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.