Ads Top

Μέλο Περέιρα: «Τελειώνει» από την ΚΕΔ ο Πορτογάλος!


Ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν ίσως και πριν την λήξη του συμβολαίου του με την ΚΕΔ, με την Big 4 να εξετάζει ήδη ονόματα που θα τον διαδεχθούν.
Μέλο Περέιρα: Η γκρίνια γύρω από τις διαιτητικές αποφάσεις της φετινής Σούπερ Λιγκ πιθανότατα να προγραμματίσει εξελίξεις στην ΚΕΔ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Live Sport, oi «μεγάλοι» του ελληνικού ποδοσφαίρου πιέζουν εδώ και καιρό στην παραίτηση του Μέλο Περέιρα, με τον Πορτογάλο αρχιδιαιτητή να μην καταφέρνει να κερδίσει τον σεβασμό των εμπλεκόμενων στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το συμβόλαιο του Ίβηρα με την ΚΕΔ ολοκληρώνεται τον προσεχή Ιούνιο όμως οι πληροφορίες αναφέρουν πως δύσκολα θα καταφέρει να ολοκληρώσει τη σύμβαση. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως το πιθανότερο σενάριο είναι ο Μέλο Περέιρα να αποχωρήσει πριν το φινάλε της σεζόν και στη θέση του να μπει αρχιδιαιτητής κοινής αποδοχής των «μεγάλων» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τα διαιτητικά λάθη δεν λείπουν από τη φετινή Σούπερλιγκ. Παρά τη χρήση του VAR τα παράπονα αντί να μειώνονται πληθαίνουν με όλες τις ομάδες να διαμαρτύρονται κάθε αγωνιστική για αποφάσεις που κατ’ εκείνους αδικούνται. Πρόσφατο παράδειγμα οι διαμαρτυρίες των παικτών και της διοίκησης του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Οι «Πράσινοι» έφυγαν από τη Τούμπα εκφράζοντας έντονα παράπονα για την διαιτησία του Σλοβένου Βίντσιτς. Κατά το «τριφύλλι», ο διαιτητής ήταν αυτός που έκρινε την αναμέτρηση καθώς όπως αναφέρουν στη διαμαρτυρία τους η φάση του πέναλτι του Κουρμπέλη στον Κρέσπο έγινε ενώ ο χρόνος των καθυστερήσεων του αγώνα είχαν ολοκληρωθεί.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.