Ads Top

Θέλει Κουρμπέλη ο Ολυμπιακός!


Ο Ολυμπιακός "ψήνει" μεταγραφή με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, δείτε τι αναφέρει δημοσίευμα!
Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αρέσει αρκετά στον «αιώνιο» αντίπαλο, που δεν αποκλείεται να κάνει κίνηση για την απόκτηση του σε περίπτωση πώλησης κάποιου μέσου.


Ο Έλληνας μέσος αποτελεί μια από τις πιο πολύτιμες μονάδες μονάδες στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, αποτελώντας μάλιστα και τον αρχηγό του. Παρά το γεγονός πως ο ίδιος δεν πραγματοποιεί και την κορυφαία σεζόν στην καριέρα του, εντούτοις το όνομα του βρίσκεται πάντα στα ραντάρ αρκετών ομάδων, που επιθυμούν την απόκτηση του. Ήδη, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σταθερά στους ενδιαφερόμενους για τον Δημήτρη Κουρμπέλη με τους Πρωταθλητές Ελλάδας να τον θεωρούν ως ιδανική λύση στα χαφ.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Sportday», η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν είναι η μόνη που βολιδοσκοπεί την περίπτωση του 25χρονου μέσου, καθώς και ο Ολυμπιακός έχει στο στόχαστρο τον αρχηγό του «αιώνιου» αντιπάλου του.

Βέβαια, οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν για την απόκτηση του μόνο εφόσον προχωρήσουν στην πώληση κάποιου εκ των μέσων τους, κάτι το οποίο δεν μπορεί να θεωρηθεί και απίθανο.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.