Ads Top

Φεύγει από τον Ολυμπιακό ο Μπρούνο, σε ποια ελληνική ομάδα υπογράφει!


Παίρνει... μεταγραφή o Bραζιλιάνος σε άλλη ελληνική ομάδα - Δείτε που πήγαινει!
Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεν έχει τεθεί εδώ και πολύ καιρό εκτός πλάνων του Πέδρο Μαρτίνς, με την εξέλιξη αυτή μοιραία να τον φέρνει στην πόρτα της εξόδου από τον Ολυμπιακού!
Το «οπλοστάσιο» των Πειραιωτών είναι γεμάτο επιλογές από τη μέση και μπροστά. Μία από αυτές που έχει μείνει ωστόσο στα…αζήτητα, με τον Πέδρο Μαρτίνς να «σφυρίζει» αδιάφορα. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Βραζιλιάνο μέσο, Μπρούνο που από το βράδυ στη Τουρκία στο παιχνίδι με την Μπασακσεχίρ δεν έχει ξαναπάρει χρόνο συμμετοχής.

Στον Ολυμπιακό φαίνεται πως θυμούνται ακόμη εκείνο το βράδυ που τα λάθη του Βραζιλιάνου λίγο έλειψαν να στερήσουν στον σύλλογο την πρόκριση στα πλέι οφς του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Πέδρο Μαρτίνς από τότε δεν έχει ξαναχρησιμοποιήσει τον παίκτη κάνοντάς του σαφές πως δεν τον υπολογίζει στο δυναμικό του. Τις περισσότερες φορές μάλιστα ο 25χρονος βρίσκεται εκτός αποστολής, σημάδι που τον φέρνει μοιραία με την πόρτα της εξόδου από την ομάδα.

Το καλοκαίρι τόσο ο πρώην τεχνικός του στον Ατρόμητο, Νταμίρ Κάναντι όσο και ο Άρης ενδιαφέρθηκαν να τον πάρουν από το Λιμάνι υπό τη μορφή δανεισμού. Ο Ολυμπιακός τότε πήρε την απόφαση να κρατήσει τον παίκτη πιστεύοντας στις δυνατότητές του με όσα είχε δει από την περασμένη σεζόν και την πορεία του στην ομάδα του Περιστερίου. Τώρα οι «Ερυθρόλευκοι» δείχνουν να το έχουν μετανιώσει, βάζοντας τάχιστα τον παίκτη στην λίστα με αυτούς που θα αποχωρήσουν από την ομάδα, είτε ως μεταγραφή είτε ως δανεικοί. Ο 25χρονος πιθανότατα να καταλήξει στη Θεσσαλονίκη, με τον Άρη να πιστεύει ακόμη πως μπορεί να πάρει πράγματα από το ταλέντο του.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.