Ads Top

Πετρούνιας - Μιλλούση: Ευτυχισμένοι γονείς!


Η Βασιλική Μιλλούση έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας με τον σύζυγό της, Λευτέρη Πετρούνια.  
Το γνωστό αθλητικό ζευγάρι απέκτησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του fthis.gr και πλέον ζουν τις πρώτες τους ώρες ως νέοι γονείς, με φίλους και συγγενείς να καταφτάνουν συνεχώς στο γνωστό μαιευτήριο της Αθήνας που έγινε η γέννα!

Η Μιλλούση είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στο People λίγες μέρες πριν... πιάσουν οι πόνοι:

«Όντως, διανύω μια περίοδο ηρεμίας αλλά και ιδιαίτερης προσαρμογής. Όλοι μου λένε πως η εγκυμοσύνη είναι η πιο όμορφη περίοδος μιας γυναίκας. Θα συμφωνήσω μέχρι ενός σημείου. Είναι μαγικό αυτό που συμβαίνει μέσα μου, διότι δημιουργείται μια νέα ζωή. Ειδικά από ένα σημείο και μετά, νιώθεις τις κινήσεις του μωρού και είναι κάτι συναρπαστικό. Επιπλέον, όλοι που βρίσκονται γύρω σου σε προσέχουν πολύ. Ακόμα και οι άνθρωποι που δεν γνωρίζεις στον δρόμο.

Κατά τα άλλα, δεν θα σου έλεγα πως είναι μια ιδιαίτερα εύκολη περίοδος για μια γυναίκα. Στη δική μου περίπτωση, πέρασα αρκετά ζόρια, από την άποψη πως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες είχα πολλές ναυτίες, εμετούς και ταλαιπωρήθηκα αρκετά. Οπότε, ίσως και να μην την απόλαυσα τόσο όσο θα ήθελα»

gazzetta.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.